0
powrót

diskuze k tématu: Audi | BMW | Mercedes - kterou značku vybrat?

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, jaké auto koupit, jaký typ motoru vybrat, technické dotazy, volná diskuze
ondra92
ilość wystąpień1
data registracji16.11.2024
Sobota 16.11.2024 10:31, Audi | BMW | Mercedes - kterou značku vybrat?
Dobré odpoledne, po mnoha a mnoha letech věrnosti značce Audi mě okolnosti kolem kvality zpracování i motorů nejspíš přinutí porozhlížet se v jiných vodách. Ač jsem zatím byl proti BMW, začíná to vypadat, že to bude aktuálně "nejspolehlivější" varianta, resp. nejmenší zlo. Uvažoval jsem i o Range Rover Velar, ale tam prý ta spolehlivost také není úplně valná.

Můj dotaz na znalejší tedy zní - co byste si dnes vy osobně v mé situaci koupili, když se bavíme o budgetu cca do 1 000 000 Kč, rok výroby 2020 a výš, do 120 000 km najeto, benzín V6 a výš.

Předem děkuji za rady, tipy, názory, zkušenosti a především doporučení vozu a především motorizace, která tolik netrpí na neduhy většiny dnešních motorů.

Ondřej
reagować
Georgi19jk
ilość wystąpień1
data registracji31.12.2024
Wtorek 31.12.2024 03:53, RE: Audi | BMW | Mercedes - kterou značku vybrat?
Doporučuji elektro šmejd. Dobře hoří a na hadici se dá možná i obesit.
. EU doporučuje. A nejlépe si k tomu koupit balení vody s neoddelitelnymi víčky . Je to stejná picovina jako elektro smejdy.
reagować
Ma007
ilość wystąpień198
data registracji26.11.2013
Wtorek 31.12.2024 13:37,

Aka kategoria? BMW 1, alebo X7? Aky ucel - mesto, alebo dialnice? Aky rocny najazd? 5.000km, alebo 100.000km?

Bez ohladu na predchadzajuce info by somisiel do Lexusu, lebo mam pocit, ze bude fungovat 3x dlhsie ako nemecka konkurencia.
reagować

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu

podobne samochody w ofercie:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, wszelkie prawa zastrzeżone.