0
powrót

diskuze k tématu: Audi A3(8P) 2006 x bmw e46 sedan

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, jaké auto koupit
EmpTy
ilość wystąpień2
data registracji16.12.2018
Sobota 24.10.2020 13:05, Audi A3(8P) 2006 x bmw e46 sedan
Dobrý den,

Chci si koupit ojeté auto, kdyby jste mi někdo mohl poradit, na jaké vady auta trpí, jak je poznat a jaké z nich je celkově spolehlivější, byl bych moc rád. Obě auta bych chtěl v dieselu. Taky se rozhoduju které z nich je hezčí na pohled, jak z venku, tak zevnitř, takže váš názor na tohle taky moc ocením.

Děkuji a přeji hezký zbytek dne.
reagować
nahlásit
BobanHTP
ilość wystąpień2404
data registracji19.08.2015
Poniedziałek 26.10.2020 10:40, RE: Audi A3(8P) 2006 x bmw e46 sedan
cytat:
reakce na: EmpTy, 24.10.2020 13:05 (Dobrý den,Chci si koupit ojeté ...)

Ahoj dizajn je věc subjektivní, ale musím uznat, že BMW 3 E46 v sedanu je stále nádherné auto. Bohužel neznám motorizace, snad chlapi kolem BMW tady poradí..

Ohledně Audi A3 8P, v dieslu bude nejlepší 1.9 TDI, jen se vyhni verzím BXE / BLS pro jistotu. To nedělám chytrého, můj automechanik s těmito motory má špatné zkušenosti při větším nájezdu. V benzínu je jistota základní motor 1.6 MPI, kde s LPG jde o velmi ekonomicky výhodnou motorizaci. Dynamika je samozřejmě průměrná, ale můj kolega polák na ni nedá dopustit, má nejeto přes 300tis.km bez vážné závady. Navíc 1.9 TDI nejede o moc lépe, má sice silnější zátah, ale zase užší spektrum použitelných otáček.

Dílensky dle mého bude levnější údržba právě na Audi A3(slovo do pranice), plus jeden velký benefit - v kopcích v zimě dojedeš kam bude třeba. U nás v Beskydech(tady se nesmí solit, jen štěrk a ten vymetou auta do pár dní) nejednou v příkopě stálo BMW nebo Mercedes s náhonem zadních kol. A nebo minimálě jedou tak pomalu, že je předbíhá i moje kolegyně ve Fiatu Panda 1.2

Hodně Ti poradí na forech daných značek, u BMW bych se ptal nejen na typ motoru, ale korozi, vím, že jednu dobu "bavoráky" na rez trpěly...
reagować
nahlásit

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu

podobne samochody w ofercie:
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2026, wszelkie prawa zastrzeżone.