BobanHTP napisał:
Vrcholem jsou zkušenosti kamaráda s prodejem auta v 3a v Ostravě

Nechali ho hodinu jen tak sedět, pak řekli částku hodnou vraku (prodával Stillo 2004 v dobré výbavě, první majitel, perfektní stav). Řekl ne, tak áčkař zalezl a další hodinu se nic nedělo, pak vylezl a řekl částku o pár tisíc větší. To se kamarád naštaval a chtěl zpět papíry, že auto u nich neprodá.. No najednou nabídli skoro normální cenu, ale opět vše natahovali a kroutilii se jak had na rožni. No zkrátka asi 5 hodninách teprve dostal peníze atd... Připomínam, že pořád šlo auto prodat o 15 tis lépe, ale kamarád spěchal, což je špatné no

Auto se pak vůbec neobjevilo v nabídce, takže je jasné, že věděli, že jde o dobrý nákup, zkrátka podpultový prodej stále existuje

Měj jen děsí, jak 3a prezentují různí herci a celebrity, jestli jim není trochu divně z toho všeho

Bobane peníze - když dobře zaplatí budeš je chválit i ty. Tomu věř.
Ale třeba s AAA nemám uplně blbou zkušenost. Kupoval jsem tam od r. 97 tři dodávky a žádný velký problém nebyl. Tu první jsem ani moc neprolejzal, byl to jediný bazar kde mi auto prodali v neděli odpoledne když mi jiné v sobotu ukradli. Asi tak.
Osobně mám nejhorší zkušenost s malým bazaristou co měl problém i včas zaslat doklady, o nějakých reklamacích ani nemluvě.
Ovšem k tomu prodeji - já tam prodával 5 let starýho tranzita, myslím nějak v r. 2001. Byl uplně ko, skoro to nejelo, chrastilo a vrzalo všude. Nebyl ale vůbec ohnilej (asi jediný Ford na světě :D ) , tak jsem to trochu načančal a hurá do AAA. . Pána na výkupu zajímalo jen a pouze prasklé sklo. Dostal jsem asi o 10t méně než tehdy přes annonci a auto už nikdy neviděl. Což by se při soukromém prodeji nepovedlo.
Na tom výkupu se chovají tak jak jim to dovolíš - pokud po 10 minutách co se ti nevěnují začneš tvrdě vyžadovat zpět doklady je přístup taky jiný. Tomu věř.