0
powrót

diskuze k tématu: Bazarnickej blacklist pro diskuze - 3xA a jim podobní

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, jaké auto koupit, ostatní, zábava, ostatní, volná diskuze, diskuze o tipcars
Driver79
ilość wystąpień130
data registracji20.11.2014
Poniedziałek 14.09.2015 23:00, Bazarnickej blacklist pro diskuze - 3xA a jim podobní
Vážení přátelé,

nemohl jsem si v posledních týdnech nevšimnout nebývalé aktivity reklamního oddělení 3xA auto na tomto fóru, ale i jiných webech českého internetu.

V zájmu zachování rozumné úrovně příspěvků, případné ochrany nic netušících kupujících a zejména naší "zábavy" jsem založil toto vlákno. Dávejte do něj jména a odkazy podezřelých diskutujících, kteří dělají reklamu našemu největšímu bazaru. Naopak - nedávejte sem hned každého, kdo nalinkuje do fóra smysluplný inzerát k věci odkukoliv.

Jak poznám typického 3xA bazarníka zde na fóru:
- Linkuje celou oblast z 3xA webu (více aut na jednou) jedné značky apod...
- Jeho příspěvek je účelový a ve výsledku jen poukazuje na dobrý nákup auta v 3A.
- Příspěvek je obvykle mimo téma a může mu i odporovat.
- Daný nickname je obvykle nekonzistentní v různých příspěvcích různých vláken.

S pozdravem "Diskuze si rozvracet nedáme !",
Driver79.
reagować
nahlásit
Driver79
ilość wystąpień130
Poniedziałek 14.09.2015 23:01, Nyní si procvičíme praktické příklady
Ronacton
počet příspěvků: 5

http://www.tipcars.com/forum-antisportovni-auto-do-60000-kc-121521|.html
reagować
nahlásit
Driver79
ilość wystąpień130
Poniedziałek 14.09.2015 23:02, Nyní si procvičíme praktické příklady
Petrdan
počet příspěvků: 4

http://www.tipcars.com/forum-auto-do-cca-60-tis-v-nafte--121296|.html
reagować
nahlásit
eTeflon
ilość wystąpień173
data registracji04.11.2008
Wtorek 15.09.2015 22:35, 3xA a jim podobní
No z těchto velkých bazarů si pár mých přátel koupilo auto a ani jedno nebylo OK...
Poslední "Akce" byla, že kamarád koupil w211 e270CDi auto po 4 měsících začalo zlobit a to tak, že začala blbnout převodovka a po cca týdnu klekl motor, ale úplně.

Prodejce nechutně arogantní a samozřejmě ho poslali do prdele, že si má přečíst smlouvu. Ve smlouvě samozřejmě, že je motor, převodovka atd. KO a doporučují výměnu!

Kamarád je velmi poučen, tato sranda dopadla tak, že auto za 50.000,- prodal, uletěl 100.000,-.

NIKDY ale NIKDY v životě bych si tam nekoupil ani propisku! Tak arogantní prodejce jsem snad ještě neviděl
reagować
nahlásit
Petr S
ilość wystąpień1250
data registracji28.11.2008
Wtorek 15.09.2015 23:35, RE: 3xA a jim podobní
eTeflon napisał:
No z těchto velkých bazarů si pár mých přátel koupilo auto a ani jedno nebylo OK...Poslední "Akce" byla, že kamarád koupil w211 e270CDi auto po 4 měsících začalo zlobit a to tak, že začala blbnout převodovka a po cca týdnu klekl motor, ale úplně. Prodejce nechutně arogantní a samozřejmě ho poslali do prdele, že si má přečíst smlouvu. Ve smlouvě samozřejmě, že je motor, převodovka atd. KO a doporučují výměnu!Kamarád je velmi poučen, tato sranda dopadla tak, že auto za 50.000,- prodal, uletěl 100.000,-.NIKDY ale NIKDY v životě bych si tam nekoupil ani propisku! Tak arogantní prodejce jsem snad ještě neviděl

I prodávat tam auto je naprostá ztráta času. Přístup k zákazníkovi něco mezi tzv. finančním poradcem co prodává životky apod. a šmejdama. Celou dobu s tebou zkouší vyjebat, mají na to evidentně vypracovanou taktiku, zdržují tě tam co nejdéle a čekají, že to vzdáš a necháš jim tam auto hluboce pod tržní cenou. Přesto že tě předtím celou dobu lákají na tržní cenu.

Pokud bych tam prodal auto, tak snad jen takové co má za chvíli zdechnout a sám bych si ho netroufnul jinde prodat
reagować
nahlásit
David V
ilość wystąpień2075
data registracji16.05.2007
Środa 16.09.2015 07:44, RE: 3xA a jim podobní
eTeflon napisał:
No z těchto velkých bazarů si pár mých přátel koupilo auto a ani jedno nebylo OK...Poslední "Akce" byla, že kamarád koupil w211 e270CDi auto po 4 měsících začalo zlobit a to tak, že začala blbnout převodovka a po cca týdnu klekl motor, ale úplně. Prodejce nechutně arogantní a samozřejmě ho poslali do prdele, že si má přečíst smlouvu. Ve smlouvě samozřejmě, že je motor, převodovka atd. KO a doporučují výměnu!Kamarád je velmi poučen, tato sranda dopadla tak, že auto za 50.000,- prodal, uletěl 100.000,-.NIKDY ale NIKDY v životě bych si tam nekoupil ani propisku! Tak arogantní prodejce jsem snad ještě neviděl

No koupit MB E-čko v naftě za 150 zavání průserem vždy, nejen v AAA.
reagować
nahlásit
eCORE
ilość wystąpień96
data registracji12.03.2014
Środa 16.09.2015 14:06, 3xA DNES
http://www.tipcars.com/magazin-jake-koupit-auto-do-100000-kc-na-dojizdeni-do-prace-a-obcasne-vylety-5897.html

hondahonza
počet příspěvků: 1

Pozor na dovozce ojetin!!!!!!!!
reagować
nahlásit
driver111
ilość wystąpień528
data registracji13.03.2013
Środa 16.09.2015 16:08, RE: 3xA DNES
eCORE napisał:
http://www.tipcars.com/magazin-jake-koupit-auto-do-100000-kc-na-dojizdeni-do-prace-a-obcasne-vylety-5897.htmlhondahonza registrován: 16.09.2015počet příspěvků: 1Pozor na dovozce ojetin!!!!!!!!

Zrovna mě napadlo totéž, když jsem to četl
reagować
nahlásit
stréc od piva
ilość wystąpień652
data registracji23.11.2007
Niedziela 20.09.2015 17:25, RE: 3xA a jim podobní
eTeflon napisał:

a on nebyl svépravný a neumí číst?
Můžete mi vysvětlit proč když si někdo kupuje auto,za 150 000.-kč tak si nepřečte co podepisuje.

Promiňte ale to je opět lidská blbost.....jestil mu nestojí 30minut navíc za to pročíst si smlouvu,tak pak tady nenadávejte na AAA...
reagować
nahlásit
Tomík
ilość wystąpień1
data registracji28.01.2016
Sobota 20.02.2016 19:18, AUTO Z DOVOZU podvodníci
POZOR NA NĚ. Jsou to podvodníci!!! Stáčí km.
Málem jsem od nich koupil auto, dle CEBIE stav při dovozu o 25t km více než nabízí!!!
VIN v inzerátech ani emailech nesedí, musíte si ho osobně opsat!!!

reagować
nahlásit
BobanHTP
ilość wystąpień2404
data registracji19.08.2015
Poniedziałek 22.02.2016 10:51, Je to tak :-)
Vrcholem jsou zkušenosti kamaráda s prodejem auta v 3a v Ostravě Nechali ho hodinu jen tak sedět, pak řekli částku hodnou vraku (prodával Stillo 2004 v dobré výbavě, první majitel, perfektní stav). Řekl ne, tak áčkař zalezl a další hodinu se nic nedělo, pak vylezl a řekl částku o pár tisíc větší. To se kamarád naštaval a chtěl zpět papíry, že auto u nich neprodá.. No najednou nabídli skoro normální cenu, ale opět vše natahovali a kroutilii se jak had na rožni. No zkrátka asi 5 hodninách teprve dostal peníze atd... Připomínam, že pořád šlo auto prodat o 15 tis lépe, ale kamarád spěchal, což je špatné no Auto se pak vůbec neobjevilo v nabídce, takže je jasné, že věděli, že jde o dobrý nákup, zkrátka podpultový prodej stále existuje
Měj jen děsí, jak 3a prezentují různí herci a celebrity, jestli jim není trochu divně z toho všeho
reagować
nahlásit
PetrT
ilość wystąpień1076
data registracji24.05.2009
Poniedziałek 22.02.2016 12:33, RE: Je to tak :-)
BobanHTP napisał:
Vrcholem jsou zkušenosti kamaráda s prodejem auta v 3a v Ostravě Nechali ho hodinu jen tak sedět, pak řekli částku hodnou vraku (prodával Stillo 2004 v dobré výbavě, první majitel, perfektní stav). Řekl ne, tak áčkař zalezl a další hodinu se nic nedělo, pak vylezl a řekl částku o pár tisíc větší. To se kamarád naštaval a chtěl zpět papíry, že auto u nich neprodá.. No najednou nabídli skoro normální cenu, ale opět vše natahovali a kroutilii se jak had na rožni. No zkrátka asi 5 hodninách teprve dostal peníze atd... Připomínam, že pořád šlo auto prodat o 15 tis lépe, ale kamarád spěchal, což je špatné no Auto se pak vůbec neobjevilo v nabídce, takže je jasné, že věděli, že jde o dobrý nákup, zkrátka podpultový prodej stále existuje Měj jen děsí, jak 3a prezentují různí herci a celebrity, jestli jim není trochu divně z toho všeho

Bobane peníze - když dobře zaplatí budeš je chválit i ty. Tomu věř.

Ale třeba s AAA nemám uplně blbou zkušenost. Kupoval jsem tam od r. 97 tři dodávky a žádný velký problém nebyl. Tu první jsem ani moc neprolejzal, byl to jediný bazar kde mi auto prodali v neděli odpoledne když mi jiné v sobotu ukradli. Asi tak.
Osobně mám nejhorší zkušenost s malým bazaristou co měl problém i včas zaslat doklady, o nějakých reklamacích ani nemluvě.

Ovšem k tomu prodeji - já tam prodával 5 let starýho tranzita, myslím nějak v r. 2001. Byl uplně ko, skoro to nejelo, chrastilo a vrzalo všude. Nebyl ale vůbec ohnilej (asi jediný Ford na světě :D ) , tak jsem to trochu načančal a hurá do AAA. . Pána na výkupu zajímalo jen a pouze prasklé sklo. Dostal jsem asi o 10t méně než tehdy přes annonci a auto už nikdy neviděl. Což by se při soukromém prodeji nepovedlo.

Na tom výkupu se chovají tak jak jim to dovolíš - pokud po 10 minutách co se ti nevěnují začneš tvrdě vyžadovat zpět doklady je přístup taky jiný. Tomu věř.
reagować
nahlásit
Alesek22
ilość wystąpień33
data registracji18.02.2015
Wtorek 23.02.2016 22:56, re
Proto radeji vzdy si necham auto proverit pravost kilometru, odcizeni atd :) jinak bych nekoupil
reagować
nahlásit
eCORE
ilość wystąpień96
data registracji12.03.2014
Piątek 13.05.2016 14:12, Nový přírůstek - osmnactka18
Tak se tu objevil další inzerent - "osmnactka18" - marketingové snažení firem bezvavrakyzababku, nejsuprdodavkyprovsechny atd. nabírá na obrátkách. Přispívají poslední dobou celkem čile, bohužel stále stejně = odkazují na své služby (kdybyste nevěděli, tak půjčují dodávky)
reagować
nahlásit
Clark
ilość wystąpień4
data registracji19.05.2016
Cztwartek 19.05.2016 03:41, 3xA
Mám rozporuplné informace, kamarád tam pracoval a co vyprávěl bylo neuvěřitelné, utekl. Další - je podvodná reklama, inzerují vozy které nemají a pod. Na druhou stranu znám dost lidí co tam koupili slušná auta a nemají problém. Osobně nesnáším tu jejich prodejní vlezlou agresivitu, už jen proto bych tam nic nekoupil. Znám také ale případy kdy prodali vrak na zabití jako bezvadný, jistě si někdo vzpomene na tu ženskou co si tam koupila ,,bezvadnou" Multiplu a cestou domu havarovala protože byly odpojené zadní brzdy! Málem zařvala. Dost se to řešilo v médiích ale je to pár let. Takže za mně tedy fakt ne!!!
reagować
nahlásit
Valnoha
ilość wystąpień322
data registracji03.01.2011
Piątek 20.05.2016 10:56, čerstvá zkušenost AAA
Přidám jednu čerstvou kupodivu kladnou zkušenost s AAA. Prodával jsem transita 14 dní zpátky cca 200tkč v opravdu výborném stavu. Kdo se ozve první jsem věděl už při sepisování inzerátu.... přijeďte pane respektujeme vaši cenu blabla kdo z nás to ještě neslyšel že a myslím že i pár z nás už tu navštěvu i absolovovalo. Povidám nikam nejedu máte to sem 10km tak si pro to přijeďte dám vám 5 tisíc slevu. Přijel´klučina prohlédl, druhý den přijel se smlouvou poslal peníze na účet a bylo hotovo. Pro auto si prej pošle. Dodnes nám stojí na dvoře, ale to už mě až tak netrápí...
reagować
nahlásit

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, wszelkie prawa zastrzeżone.