0
powrót

diskuze k tématu: BMW xDrive Tour

kategorie zaszeregowania tematu: německá vozidla
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 23.03.2007 08:44, BMW X
Také jsem se zrovna nachomítl při této akci a svezl jsem se na překážkové dráze. Jejvíce mě zaujalo to, že při zabždění v kopci nemusíte dávat ručku a auto vás samo 3 sekundy podrží a necouvne ani o centimetr. Dále při jízde z prudkého kopce nemusíte brzdit, auto brzdí samo. Byla to povedená akce s pěknými hosteskami.
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 23.03.2007 10:02, RE: BMW X
PV napisał:
Také jsem se zrovna nachomítl při této akci a svezl jsem se na překážkové dráze. Jejvíce mě zaujalo to, že při zabždění v kopci nemusíte dávat ručku a auto vás samo 3 sekundy podrží a necouvne ani o centimetr. Dále při jízde z prudkého kopce nemusíte brzdit, auto brzdí samo. Byla to povedená akce s pěknými hosteskami.
Holt cest a slava BMW
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 24.03.2007 12:29, BMW X
Jistě je to dobré mít náhon na všechna 4. Jenom má BMW zpoždění asi 30 let na Subaru a asi 25 let na Audi. Ale jinak dobrý...
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 24.03.2007 14:18, RE: BMW X
Franta napisał:
Jistě je to dobré mít náhon na všechna 4. Jenom má BMW zpoždění asi 30 let na Subaru a asi 25 let na Audi. Ale jinak dobrý...
Sice ma casovou ztratu, ale system Xdrive patri ke spicce takze dohnali ten casovy rozdil ve vyvoji
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Niedziela 25.03.2007 08:40, Alois
BMW mělo 4kolku už dřív,však vzpoměnte na BMW 525xi E34 a to ještě byla permanentní 4kolka takže žádnej 25 let a jsem rád že BMW to má takhle dokonalý,pač se nemusím bát,že v Audi ,když budu chtít zatočit tak pojedu rovně,strašná nedotáčivost.Jo a aby Audi dělalo 25let Quatro a bylo to nekvalitní,tak to by nedokázali snad ani Rusové....
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Niedziela 25.03.2007 23:00, RE: BMW X
Franta napisał:
franto a kdy se vyrobilo bmw 3 e30 ...např 325ix...co ?... já mám se 4kolkami dost velké zkušenosti a co se týká ježdění v zimě a za 1. vyjetí a za 2.rychlá jízda vede jasně audi.subaru je 4 kolka ale domnívám se že po zkušenostech se starší A6 2,5TDI, A4 2,6 V6 a subaru outback 2 generace jasně vede audi.subaru mi za srovnatelnejch podmínek vyjelo míň.zase ale umělo díky podvozku jet o něco rychleji.v audi byl zas větší klid. minulou a letošní zimu jsem měl možnost zkusit bmw 530xd a bmw fakt nemá co dohánět...subaru dávno ve 4x4 předehnalo a hodně bych přemýšlel do čeho jít...zda do torsenu nebo x drive...torsen je jakoby pocitově jistější, ovšem s x drivem jsem se dostal i tam kde torsen zklamal.jsou ovšem podmínky kde vyjede asi torsen o kousíček lépe.bmw má ovšem oproti audi výhodu v tom že se dá daleko líp řídit a jede mnohem poslušněji tam kam to člověk namíří než audina.
reagować
nahlásit

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu

podobne samochody w ofercie:
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, wszelkie prawa zastrzeżone.