0
powrót

diskuze k tématu: Češi už chtějí komfort i bezpečí

kategorie zaszeregowania tematu:
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 07.07.2006 19:27, Navigace
Jsem dlouholetým uživatelem přenosné navigace a mám s ní ty nejlepší zkušenosti. Jak bylo v článku řečeno výrazně zvyšuje bezpečnost a plynulost jízdy. Proto mě víc než znechutila informace z médií o pokutování vozů s tímto typem navigace - jelikož je přísavkou připevněna na čelní sklo a "brání tak řidiči ve výhledu". Máte někdo zkušenosti s přístupem příslušníků k této problematice? PS: ve výhledu mi navigace samozřejmě nevadí
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 08.07.2006 12:11, RE: Navigace
Figo napisał:
Jsem dlouholetým uživatelem přenosné navigace a mám s ní ty nejlepší zkušenosti. Jak bylo v článku řečeno výrazně zvyšuje bezpečnost a plynulost jízdy. Proto mě víc než znechutila informace z médií o pokutování vozů s tímto typem navigace - jelikož je přísavkou připevněna na čelní sklo a "brání tak řidiči ve výhledu". Máte někdo zkušenosti s přístupem příslušníků k této problematice? PS: ve výhledu mi navigace samozřejmě nevadí
Podle toho ve kterem aute jedu to resim tak ze ji dam do vydechu topeni. Potom mi ve vyhledu nevadi a zaroven na ni bez problemu vidim kdyz potrebuji. Ale zalezi taky na drzaku jaky mas. Vsechny to asi neumi.
reagować
nahlásit

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, wszelkie prawa zastrzeżone.