. A propos, zkusil sis někdy zajet třeba do D k soukromému prodejci? Kupodivu se tam dají najít auta opečovávaná, serviska u 10-14let starýho auta nebývá problém, faktury doloženy... Za 2.000 euro lze sehnat auto na zimácích s letníma kompletama v kufru, ve stavu vyžadujícím minimální investice. Prolejzat český bazary chce notnou dávku nechci říct čeho. Ale komu není rady, pomozme mu tam...
. A propos, zkusil sis někdy zajet třeba do D k soukromému prodejci? Kupodivu se tam dají najít auta opečovávaná, serviska u 10-14let starýho auta nebývá problém, faktury doloženy... Za 2.000 euro lze sehnat auto na zimácích s letníma kompletama v kufru, ve stavu vyžadujícím minimální investice. Prolejzat český bazary chce notnou dávku nechci říct čeho. Ale komu není rady, pomozme mu tam...
).. je to už 14 let staré auto, každou chvíli něco odchází, i když motor je super. spíš jde o to, že jezdím do práce / z práce cca 15-20 min, ani nestačím auto zahřát a už ho vypínám, diesel není do města, nemyslíte?
).. je to už 14 let staré auto, každou chvíli něco odchází, i když motor je super. spíš jde o to, že jezdím do práce / z práce cca 15-20 min, ani nestačím auto zahřát a už ho vypínám, diesel není do města, nemyslíte?ano, chci o něco menší auto a plánovala jsem třídveřovou verzi, která se mi také líbí nejvíc, pro děti asi ne moc praktické, pravda, pejsek se vleze, je malej... pokud ne stilo, napadá mě pak jedině peugeot (206,307), punto, corolla... na recenze jsem koukala hodně, ale těžko je to posoudit pro neznalého člověka, net je plný názorů pro a proti ... a nejsem vtípek redakce...:)
Nicméně pokud máte OI v tdi, tak ji neměňte a nechte ji doma a raději si ji dejte dohromady pokud vás něco zlobí. Kupovat auto jen kvůli tomu, že chci benzín místo diesla se v tomto případě nevyplatí. Na firmě jsme měli OI v tdi 66kw a ty jezdily i krátké trasy po městě a nikdy se nevysypaly a co vím jezdí ještě doteď a to mají okolo 500 tis najeto, chce to jen nehonit za studena, ty motory pokud mají potřebný pravidelný servis vydrží naprosto vše při dobrém zacházení, takže já tvrdím neměnit, nepomůžete si, navíc se vám to může značně prodražit, pokud koupíte nějakou potvoru, ač bych vám to nepřál. Navíc brát 3 dveřák pro děti a psa je nesmysl a 5dvéř taktéž, je to malé pro vaše požadavky, už by to chtělo kombi a to by jste byla tam kde jste teď, tak zůstat u OI v kombi
).. je to už 14 let staré auto, každou chvíli něco odchází, i když motor je super. spíš jde o to, že jezdím do práce / z práce cca 15-20 min, ani nestačím auto zahřát a už ho vypínám, diesel není do města, nemyslíte?ano, chci o něco menší auto a plánovala jsem třídveřovou verzi, která se mi také líbí nejvíc, pro děti asi ne moc praktické, pravda, pejsek se vleze, je malej... pokud ne stilo, napadá mě pak jedině peugeot (206,307), punto, corolla... na recenze jsem koukala hodně, ale těžko je to posoudit pro neznalého člověka, net je plný názorů pro a proti ... a nejsem vtípek redakce...:)