0
powrót

diskuze k tématu: Odstoupení od smlouvy při leasingu

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, ostatní, německá vozidla
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 05.06.2007 07:42, možná
jsem poněkud neobjektvní, ale proč si někdo plte autobazar s autosalonem??? Ono je lákavé mít auto v původní hodnotě 600tisíc za nějakých 150, zvláště když na úvěr či leasing stačí 100 Kč na akontaci, ale chce to trochu domýšlet i dál, než na příjezd s novou károu k baráku. Prostě podobné akce považuji za hrubé neodhadnutí vlastních možností a hrubou nepromyšlenost. A to ještě Focus je jakš takš normální, ale zbožňuji experty, co si koupí za nulovou akontaci 5leté SUV na machrování a pak se diví co že se to vlastně děje.
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 05.06.2007 08:10, RE: možná
edmund napisał:
jsem poněkud neobjektvní, ale proč si někdo plte autobazar s autosalonem??? Ono je lákavé mít auto v původní hodnotě 600tisíc za nějakých 150, zvláště když na úvěr či leasing stačí 100 Kč na akontaci, ale chce to trochu domýšlet i dál, než na příjezd s novou károu k baráku. Prostě podobné akce považuji za hrubé neodhadnutí vlastních možností a hrubou nepromyšlenost. A to ještě Focus je jakš takš normální, ale zbožňuji experty, co si koupí za nulovou akontaci 5leté SUV na machrování a pak se diví...
nemyslim si, ze by si dotyčný pletl pojmy... samozřejmě při nákupu ojetiny se musí počítat s dodatečnými náklady, ale v případě, že dojde k tak závažnému poškození je to vážně podvod! Pokud ovšem majitel nekupoval s "menší" vadou v tomto případě např. motoru....
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 05.06.2007 08:51, Zajímavé
... že když to kupoval, tak auto startovalo a jelo normálně. Pokud to byla záměrně zamaskovaná skrytá vada, tak ten prodávající je asi kouzelník ...
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 05.06.2007 11:01, RE: Zajímavé
anonym napisał:
... že když to kupoval, tak auto startovalo a jelo normálně. Pokud to byla záměrně zamaskovaná skrytá vada, tak ten prodávající je asi kouzelník ...
Jen nerozumím souvislosti chodu motoru na 3 válce a nefunkčnost imobilizéru. Myslím, že servis tazatele celkem lakuje. Pokud auto jezdilo 3 týdny bez problému, je to možná jen ohromná smůla. ŘJ je buď OK nebo KO, tedy buď jede a dobře, nebo nejede. A pokud bylo nějaké škubání a pod. při koupi, chyba kupujícího, že auto bral, nebo ho nenechal prověřit na diagnostice.
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 05.06.2007 11:46, RE: možná
edmund napisał:
jsem poněkud neobjektvní, ale proč si někdo plte autobazar s autosalonem??? Ono je lákavé mít auto v původní hodnotě 600tisíc za nějakých 150, zvláště když na úvěr či leasing stačí 100 Kč na akontaci, ale chce to trochu domýšlet i dál, než na příjezd s novou károu k baráku. Prostě podobné akce považuji za hrubé neodhadnutí vlastních možností a hrubou nepromyšlenost. A to ještě Focus je jakš takš normální, ale zbožňuji experty, co si koupí za nulovou akontaci 5leté SUV na machrování a pak se diví...
Dneska s tebou musím (mimořádně) souhlasit... Až na to jakž takž Jeden náš zaměstnanec si také na leasing pořídil krásný fáro, sotva ale s velkou slávou přifrčel na sídliště, rozsypala se mu aut. převodovka... Jel to ručně vysvětlit do bazaru, a ejhle - ono tam bylo hooodně malým písmem napsáno, že převodovka je na tom velmi bledě. Takže zacvakal opravu (samozřejmě si na ni musel opět půjčit) a pak teprve začal vesele jezdit... Než líznout ojetinu, to už je rovnou lepší vzít nový s nulovým navýšením - spousta lidí si ani neumí spočítat, kolik při ojetým zaplatí navíc (jenom na leasingu, kde je teprve servis, že?).
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 05.06.2007 11:59, RE: možná
Pepe napisał:
Dneska s tebou musím (mimořádně) souhlasit... Až na to jakž takž Jeden náš zaměstnanec si také na leasing pořídil krásný fáro, sotva ale s velkou slávou přifrčel na sídliště, rozsypala se mu aut. převodovka... Jel to ručně vysvětlit do bazaru, a ejhle - ono tam bylo hooodně malým písmem napsáno, že převodovka je na tom velmi bledě. Takže zacvakal opravu (samozřejmě si na ni musel opět půjčit) a pak teprve začal vesele jezdit... Než líznout ojetinu, to už je rovnou lepší vzít nový s nulovým na...
Leasing ojetin pracuje s mnohem vyšším navýšením než u funglovek. Dokonce mohu říci, že např. u Fábie mi po započítání zákonné pojistky a havarijky vyšel leasing o 500 Kč levněji, než nákup za hotové + pojistky. Ale chce to leasingovku napojenou na fabriku. Mám tady 3 osobáky a vše byly brány jako funglovky. první byl pokus, ale pak už velmi zralá uvaha a počty. prostě jestli už ojetinu, tak za hotové.
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 05.06.2007 19:08,
Presne pokud ojetinu tak za hotove,leasing je katastrofa
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 23.08.2007 19:49, leasing kryje podvodníku z auty
No, co jste čekal. Přepokládám že jste musel u koupi podepsal že auto je totální vrak. Ale skuste prozkoumal leasingovou smlovu. Občas se na na ní zapomenou uvést nějaké informace jako výše doplatku RPSN a pak se můžete zbavit alespoň tohohle.
reagować
nahlásit
smazaný uživatel
ilość wystąpień2
data registracji08.12.2015
Wtorek 08.12.2015 20:00, Mám taky ford Focus 1.8 tdci mk1
Koupil jsem auto na leasing (největší chyba) po 11 měsících celkove najeto 6-7000km.Muj problém spočívá v tom ze auto nechytne tudíž nejde nastartovat ale pokud nastartuju a auto jako by chytne jede jak pan uvádí jako by na 3 válce takový trakturek spis traktor protože se mi trepe celí motor a to fakt dost! Na STK pan nastartoval auto ,auto jelo snad na jeden válec kroutily hlavou pričemž přišel pan a říká to je dvou hmota :D Dále svítí závada EGR ventilu , taky sem tam umí svítit baterie taky když mi to ještě startovalo nebo se mi to podařilo nastartovat vyletěl bily oblak dýmu a auto se zakuckavalo jediné co mužu doporučit u těchhle aut je vyhřívání předního skla :D ... Ne teď vázne ,muzu nebo mám nárok na zrušeni leasingu a tím pádem vrátit auto připadne na opravu samozřejmě na náklady autobazaru ?? Vtipná poznámka : Když jsem měl problém a volal jsem do AAA Auto , pan mi sám řekl ze auto muže mít klidně najeto víc ze je to staré auto a ze si za ti muzu vpodstatě sám a mám si to opravit :D OK druha věc mám skvělou věc od skvělých lidi které mám samozřejmě rad :D a to je pojištěni od Carlife . Děkuji ze jste mi poskytly tuhle super nabídku kterou nelze využit :D po každé když jsem měl problém s autem nebo cokoliv tak bohužel jediné na své náklady protože moje pojištěni obsahuje tak maximálně výměnu žárovky :D fakt super věc .AAA Auto nikdy více . Mám prosím právo vrátit tenhle vrak zpátky ??? :(
reagować
nahlásit
tomaskrtek
ilość wystąpień983
data registracji18.03.2008
Wtorek 08.12.2015 21:43, RE: Mám taky ford Focus 1.8 tdci mk1
nepřihlášený uživatel napisał:
Koupil jsem auto na leasing (největší chyba) po 11 měsících celkove najeto 6-7000km.Muj problém spočívá v tom ze auto nechytne tudíž nejde nastartovat ale pokud nastartuju a auto jako by chytne jede jak pan uvádí jako by na 3 válce takový trakturek spis traktor protože se mi trepe celí motor a to fakt dost! Na STK pan nastartoval auto ,auto jelo snad na jeden válec kroutily hlavou pričemž přišel pan a říká to je dvou hmota :D Dále svítí závada EGR ventilu , taky sem tam umí svítit baterie taky když mi to ještě startovalo nebo se mi to podařilo nastartovat vyletěl bily oblak dýmu a auto se zakuckavalo jediné co mužu doporučit u těchhle aut je vyhřívání předního skla :D ... Ne teď vázne ,muzu nebo mám nárok na zrušeni leasingu a tím pádem vrátit auto připadne na opravu samozřejmě na náklady autobazaru ?? Vtipná poznámka : Když jsem měl problém a volal jsem do AAA Auto , pan mi sám řekl ze auto muže mít klidně najeto víc ze je to staré auto a ze si za ti muzu vpodstatě sám a mám si to opravit :D OK druha věc mám skvělou věc od skvělých lidi které mám samozřejmě rad :D a to je pojištěni od Carlife . Děkuji ze jste mi poskytly tuhle super nabídku kterou nelze využit :D po každé když jsem měl problém s autem nebo cokoliv tak bohužel jediné na své náklady protože moje pojištěni obsahuje tak maximálně výměnu žárovky :D fakt super věc .AAA Auto nikdy více . Mám prosím právo vrátit tenhle vrak zpátky ??? :(

po 11ti měsících a 7000km? to si děláte legraci? a takovou vraždu jste si vzal na perfektní AAA úvěr který přeplatíte o pouhých 100%? a to jste svéprávný a máte občanku?
reagować
nahlásit
smazaný uživatel
ilość wystąpień2
data registracji08.12.2015
Wtorek 08.12.2015 21:57, Asi bylo všechno hezky opraveno na nějakou dobu :(
Ano občanku mám :D , taky si teď připadám jako hlupák , naletel jsem a udělal jsem velkou chybu . Napsal jsem e-mail AAAAuto a snad odepisou a bude na jejich straně aspoň nějaká snaha nějak se dohodnout a vyřešit tuhle situaci :(
reagować
nahlásit
tomaskrtek
ilość wystąpień983
data registracji18.03.2008
Środa 09.12.2015 08:54, RE: Asi bylo všechno hezky opraveno na nějakou dobu :(
nepřihlášený uživatel napisał:
Ano občanku mám :D , taky si teď připadám jako hlupák , naletel jsem a udělal jsem velkou chybu . Napsal jsem e-mail AAAAuto a snad odepisou a bude na jejich straně aspoň nějaká snaha nějak se dohodnout a vyřešit tuhle situaci :(

uvědomte si že jste si koupil auto na konci životnosti za zlomek pořizovací ceny (mimochodem pokud je cena nižší než 10% ceny nového je auto bráno jako soubor náhradních dílů a bez záruky, takové je stanovisko autorit pro případný soud) takže nepočítejte s tím že vám bazar nějak pomůže, kór po takové době. je to čistě vaše chyba, smiřte se s tím a nenadávejte na áčka, ty jen prodávají co jim tam lidi dovezou. za jakou cenu ev. za jakých podmínek úvěrů apod. to už je jiná věc.
reagować
nahlásit
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, wszelkie prawa zastrzeżone.