0
powrót

diskuze k tématu: Poraďte mi, nevím, jak dál !

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, jaké auto koupit, automobilky, německá vozidla, francouzská vozidla, korejská vozidla, typ vozidla, osobní
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 19.03.2014 18:37, Poraďte mi, nevím, jak dál !
Dobrý den,
můžete mi poradit jaké auto koupit do města?Měl by to být kombík a určitě v benzínu!Vybírám si mezi Ford Focus kombi 1.6 (ale nevím jaký výkon),nebo Hyundai i30 kombi 1.6 nebo Renault Megane kombi 1.6 vše by mělo být rok výroby 2010- do 200 tis.Kč.Nebo by jste mi doporučil něco jiného nebo silnějšího?Děkuji za odpověď! Vláďa
reagować
nahlásit
Koloss
ilość wystąpień641
data registracji19.09.2008
Cztwartek 20.03.2014 13:05, RE: Poraďte mi !
nepřihlášený uživatel napisał:
Dobrý den,můžete mi poradit jaké auto koupit do města?Měl by to být kombík a určitě v benzínu!Vybírám si mezi Ford Focus kombi 1.6 (ale nevím jaký výkon),nebo Hyundai i30 kombi 1.6 nebo Renault Megane kombi 1.6 vše by mělo být rok výroby 2010- do 200 tis.Kč.Nebo by jste mi doporučil něco jiného nebo silnějšího?Děkuji za odpověď! Vláďa

Pokud to bude Focus, tak určitě brát slabší osvědčenou 74 kW verzi, ten silnější nejede líp a je to zbytečně složitá technika.
reagować
nahlásit
smazaný uživatel
ilość wystąpień
data registracji
Cztwartek 05.06.2014 13:46, re:
Dobrý den, Volba motoru závisí na to, jakým stylem jezdíte a v jakém terénu se nejčastěji pohybujete. S Fordem Focus s benzínovou šestnáctistovkou o výkonu 74 kW budete spokojen, pokud jste spíše klidnější řidič, to platí i pro hyundai nebo renault. Na běžnou jízdu tyto motory bez problému postačí, silnějším agregátem ale také nic nepokazíte.
reagować
nahlásit

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu

podobne samochody w ofercie:
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, wszelkie prawa zastrzeżone.