0
powrót

diskuze k tématu: Ford Mondeo

kategorie zaszeregowania tematu: německá vozidla
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 10.04.2006 18:47,
No jo,ženský.Né,nejsem žádnej šovinista,to se může stát každýmu,ale prostě sem si musel rejpnout))
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 10.04.2006 19:35, RE: bez předmětu
xganga napisał:
No jo,ženský.Né,nejsem žádnej šovinista,to se může stát každýmu,ale prostě sem si musel rejpnout))
Stačí jednou ty prde
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 11.04.2006 11:10, Obyvatelé Španělska
Jó v Česku .... jeden španěl se mně ptal, jestli prý u nás jezdí taxíky a jestli se dá někde slušně ubytovat. To jenom pro vysvětlenou, proč se autor recenze domnívá, že v čechách by některé auta nemusely startovat ...
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 11.04.2006 11:15, RE: Obyvatelé Španělska
Riccardo napisał:
Jó v Česku .... jeden španěl se mně ptal, jestli prý u nás jezdí taxíky a jestli se dá někde slušně ubytovat. To jenom pro vysvětlenou, proč se autor recenze domnívá, že v čechách by některé auta nemusely startovat ...
Zřejmě to myslel tak, že při minimálních zímních teplotách ve Španělsku (5 C) má auto docela problém a v Čechách by to chytalo ještě hůř, protože tu bejvá mnohem větší zima. Už si to pochopil chytráku?
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 11.04.2006 11:18, špatné parkování?
Já spíš moc nepochopil jak napsal do mínusů auta, že se špatně hledá místo k parkování. To je spíš mínus místa kde bydlíš, ne? S mondeem se fakt blbě couvá protože je dozadu prd vidět, tak bych to spíš napsal tak, že je omezený výhled při couvání, nebo tak nějak...
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 11.04.2006 14:26, RE: špatné parkování?
Roman Janeček napisał:
Já spíš moc nepochopil jak napsal do mínusů auta, že se špatně hledá místo k parkování. To je spíš mínus místa kde bydlíš, ne? S mondeem se fakt blbě couvá protože je dozadu prd vidět, tak bych to spíš napsal tak, že je omezený výhled při couvání, nebo tak nějak...
souhlas
reagować
nahlásit
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, wszelkie prawa zastrzeżone.