0
powrót

diskuze k tématu: Jaké pneumatiky obout na zimu?

kategorie zaszeregowania tematu:
Roman AX
ilość wystąpień134
data registracji09.12.2011
Cztwartek 03.10.2013 13:14, Zajímavost
Všimněte si, že pneumatika Sailun, pokud by se jen hodnotily její vlastnosti na sněhu , ledu a opotřebení, by skončila v testu druhá. Takže na hory, kde je sníh a led se hodí...
reagować
nahlásit
Koloss
ilość wystąpień641
data registracji19.09.2008
Cztwartek 03.10.2013 13:21, RE: Zajímavost
Roman AX napisał:
Všimněte si, že pneumatika Sailun, pokud by se jen hodnotily její vlastnosti na sněhu , ledu a opotřebení, by skončila v testu druhá. Takže na hory, kde je sníh a led se hodí...

To je hodně zjednodušené. Taková solí ošetřená cesta je většinou mokrá a pokud na pár dní posvítí slunko a nebude sněžit, tak i suchá. Takže by se hodila, ale jen občas.
reagować
nahlásit
Radim
ilość wystąpień2
data registracji17.09.2015
Cztwartek 17.09.2015 17:06, Aktuální testy
Zdravím, pokud byste někdo hledal aktuální testy, hodně podrobné informace jsou tady: https://www.test-pneumatik.cz
reagować
nahlásit
brin
ilość wystąpień727
data registracji28.03.2011
Piątek 18.09.2015 09:41, Nevím
Nedávno jsem se snažil ušetřit a koupil na fabii letní Kumho. Stály pár šupů, což o to. Problém je, že na mokru si připadám jak na ledu. A to mi přijde jako trochu problém. Takže už neexperimentuji. Michelin Alpin nebo EnergySaver to jistí.
reagować
nahlásit
David V
ilość wystąpień2075
data registracji16.05.2007
Piątek 18.09.2015 10:48, RE: Nevím
brin napisał:
Nedávno jsem se snažil ušetřit a koupil na fabii letní Kumho. Stály pár šupů, což o to. Problém je, že na mokru si připadám jak na ledu. A to mi přijde jako trochu problém. Takže už neexperimentuji. Michelin Alpin nebo EnergySaver to jistí.

Já dal na D-test a zkušenost kolegy a mám ty Conti Ts-850 a loňskou zimu jsem z nich byl unešen oproti 5 let starým Kleberům se vzorkem ještě 7 mm.
reagować
nahlásit
PavelNovak
ilość wystąpień2
data registracji05.09.2015
Środa 07.10.2015 22:22, Continental
ahoj, přečetl jsem si novější testy ADAC http://www.axa-pneu.cz/clanky/testy-pneumatik/adac-testy-zima-2015-testy-zimnich-pneumatik a podle nich není moc dobrý Continental na ledu kvůli brzdné dráze, máte s tím někdo zkušenosti? Uvažuju o nich a nechci se spálit, protože žiju na horách a v zimě nám tu docela klouže.
reagować
nahlásit
driver111
ilość wystąpień528
data registracji13.03.2013
Cztwartek 08.10.2015 10:17, RE: Nevím
brin napisał:

já jsem zase koupil Kumho Izen 23 na zimu a riskl jsem je na 2 auta a nemůžu si je vynachválit. Sice loňskou zimu toho sněhu moc nebylo, ale jak napadlo, tak jsem je testoval na limitech :) což miluju a byl jsem překvapen jak to bylo ovladatelné a předvídatelné. klidně se nebojím srovnání s pneumatikami Continental, michelin, goodyear atd co jsem dříve jezdil.
reagować
nahlásit
driver111
ilość wystąpień528
data registracji13.03.2013
Cztwartek 08.10.2015 10:24, RE: Continental
PavelNovak napisał:
ahoj, přečetl jsem si novější testy ADAC http://www.axa-pneu.cz/clanky/testy-pneumatik/adac-testy-zima-2015-testy-zimnich-pneumatik a podle nich není moc dobrý Continental na ledu kvůli brzdné dráze, máte s tím někdo zkušenosti? Uvažuju o nich a nechci se spálit, protože žiju na horách a v zimě nám tu docela klouže.

Ono ty testy, jsou jen testy a zrovna ADAC je instituce, které moc nevěřím. Na ledě nebude fungovat moc žádná guma pokud nemá hřebíky
reagować
nahlásit

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, wszelkie prawa zastrzeżone.