0
powrót

diskuze k tématu: Koupě auta v bazaru-rady,varování.....

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, jaké auto koupit
ILLA
ilość wystąpień4
data registracji09.02.2016
Cztwartek 21.07.2016 10:03, Koupě auta v bazaru-rady,varování.....
Potřebuji koupit ojeté auto jako druhé do rodiny,výběr padl na KIA VENGA,ale našla jsem "nejlepší" nabídky v bazarech ačka nebo esa....nikdy jsem auto v bazaru nekupovala a mám z toho obavu.......když se ohánějí servisní knížkou-nemůže být motor stočený? Nebo na co si dát pozor?Nebo poradíte lepší auto?Měla jsem Fusion,ale náklad'ák mě ze zadu zešrotoval...bojím se mít malé auto...
reagować
nahlásit
Giorgio
ilość wystąpień814
data registracji09.05.2007
Cztwartek 21.07.2016 10:17, RE: Koupě auta v bazaru-rady,varování.....
ILLA napisał:
Potřebuji koupit ojeté auto jako druhé do rodiny,výběr padl na KIA VENGA,ale našla jsem "nejlepší" nabídky v bazarech ačka nebo esa....nikdy jsem auto v bazaru nekupovala a mám z toho obavu.......když se ohánějí servisní knížkou-nemůže být motor stočený? Nebo na co si dát pozor?Nebo poradíte lepší auto?Měla jsem Fusion,ale náklad'ák mě ze zadu zešrotoval...bojím se mít malé auto...

Venga je stejně velká jako fusion, takže v tomto směru si nepomůžete doslova ani o chlup. Navíc v ČR není tak rozšířená jako sesterský Hyundai ix20 (který se původně vyráběl v Žilině a Venga v Nošovicích, kvůli výrazně vyšší oblibě hyundaie si záhy výrobu auta prohodila).

Na téma áček, es a jim podobných je všude plno recenzí a názorů - shrnout se dá takto, že laika tam utáhnou na vařené nudli, ale dá se tam koupit i dobré auto, pokud máte k ruce odborníka na své straně. A toho si raději vezměte, i kdybyste nakonec kupovala jinde.
reagować
nahlásit

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, wszelkie prawa zastrzeżone.