0
powrót

diskuze k tématu: Oplatí se mitsubisi lancer 10 nebo focus ll facelift

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, jaké auto koupit, automobilky, německá vozidla, japonská vozidla, typ vozidla, osobní
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 06.05.2013 18:24, Oplatí se mitsubisi lancer 10 nebo focus ll facelift
Dobrý den, již kdysi jsem se tu ptal na peugeot 307ale nakonec z francouze zešlo. Jelikož jsem potom už neslyšel nic dobrého. Tak nakonec jsem chtěl octavii ll 1.6 benzín ale nechci se jednoho dne probudit a nenajít své auto. Jelikož snad každý zná člověka který o octavii přišel nebo byl sám okraden. Tak sem bádal na internetu a narazil jsem na mitsubisi lancer 10 s 1.8 benzínem který mě celkem zaujal, ale zase si říkám nebude lepší koupit focuse ll 1.6 po faceliftu který bude mít určitě nižší nájezd km a i nejspíše lepší výbavu. No a ještě aby to nebylo tak jednoduché pokukuji po seatu leon ll také 1.6. Ale rozhodnout se je opravdu pro mě nemožné. Už takhle uvažuji druhý měsíc a hlavu z toho mám jak pátrací balon =). Nejvíce mě láka asi lancer ale co náhradní díly ? toho se celkem bojím. Tak vás chci poprosit o oběktivní názor. Předem moooc děkuji za odpověď.
reagować
nahlásit
smazaný uživatel
ilość wystąpień
data registracji
Poniedziałek 17.06.2013 23:07, Re:
Dobrý den. Myslím, že sám tušíte, že díly na Mitsubishi Lancer a celkově jeho údržba Vás bude stát nejvíce. Svezení v něm ale bude pravděpodobně nejlepší. Ford Focus mu se mu sice nevyrovná výkonem, skvělými jízdními vlastnostmi mu ale šlape na paty. Navíc s motorem 1.6 se jedná o velmi spolehlivé auto s nízkými náklady na údržbu. Na poslední místo bych postavil Seat Leon. Pohonná jednotka o objemu 1.6 litru je rovněž spolehlivá, Focus mu ale ujede. Jeho jízdní vlastnosti jsou průměrné, dostupnost náhradních dílů dobrá. Těžko poradit, záleží, co od vozu očekáváte.
reagować
nahlásit
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, wszelkie prawa zastrzeżone.