0
powrót

diskuze k tématu: Nissan Almera Almera N15 slouží i po 415 tis. km.

kategorie zaszeregowania tematu: japonská vozidla
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 20.06.2012 16:39, Už zase
Koupil ho v roce 2000, pužívá ho 6 let. To jsem blázen, já myslel, že už je rok 2012.
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 20.06.2012 22:17, RE: Už zase
Koloss napisał:
Koupil ho v roce 2000, pužívá ho 6 let. To jsem blázen, já myslel, že už je rok 2012.
Přesně! Nicméně naštěstí jsou i lepší weby o autech...
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 20.06.2012 22:34, RE: Už zase
Alda napisał:
Přesně! Nicméně naštěstí jsou i lepší weby o autech...
Hoď sem link, najdou ho až za pár let...
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 21.06.2012 13:57, Tak jinak
A co takhle něco k věci výše uvedení chytráci. Já mám r. 1998, ted najeto cca 220 k km, garážovaný, občas dutiny, celou dobu naprosto bez jakýchkoliv závad, koroze minimální (u spz a brzdového světla). Pravda, svařen předposlední a poslední díl výfuku, to je bolest.
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 21.06.2012 14:07, RE: Tak jinak
pase napisał:
A co takhle něco k věci výše uvedení chytráci. Já mám r. 1998, ted najeto cca 220 k km, garážovaný, občas dutiny, celou dobu naprosto bez jakýchkoliv závad, koroze minimální (u spz a brzdového světla). Pravda, svařen předposlední a poslední díl výfuku, to je bolest.
Naše příspěvky jsou ke stáří článku, ne k autu.
Myšlení nebolí, neboj se toho a občas to zkus!
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 26.06.2012 11:41, RE: Už zase
Koloss napisał:
Psal, že ho koupil v roce 2000, používal 6 let při nájezdu 45tkm/r, což je 270tkm plus 160tkm při koupi, tedy nájezd víceméně sedí. Po najetí 420tkm ho, jak sám píše, prodal dalšímu členovi rodiny a auto od té doby (čili od 2006) slouží dál, ale už ne jemu. Proto o něm taky píše v minulém čase, čehož jste si mohli všimnout.

Přečtete si toho půl, sotva čtvrt z toho jste schopni pochopit, ale keců máte jako samotnej nadpozemskej šéf Nissanu, kterej všechny auta sleduje svejma satelitama.
reagować
nahlásit

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu

podobne samochody w ofercie:
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2026, wszelkie prawa zastrzeżone.