radek.slivaFB napisał:
No tema je to krasne sam jsem zvedavy na jakou stranu se to zvrhne :DZa me to bude Passat, mondeo, mazda 6...
Passat sem mel moznost tyden jezdit - "henlajn" (ceska soda ... :D), 2.0 TSI manual.
Motor za me super - 210 koni bylo pekne. Clovek si jede pohodu a ma rezervu.
Celkove auto bylo ok. Dost koncernove, strohe? bez napadu? nevim jak to pojmenovat.
Musim rict, ze sem nebyl schopen, nekecam!, si na navigaci nastavit cil cesty a rozume se v systemu pohybovat a to delam IT a od mala se venuju pocitacum. Ale logiku sem v tom nenasel, bohuzel :)
Takze sem se musel ucit jak na nej. Ale to nepovazuji za chybu. Jen klasicke novinarske recenze, ze vse je tam, kde clovek ceka a vse hned funguje a je intuitivni .... to v mem pripade neplatilo :D
Pohodli - sedacky vetrane - super funkce, ale nesedel mi tvar - byl sem v tom jak ve vane.
Oproti Mondeu MKIII, ktere momentalne jezdim bylo bocni vedeni v mem pripade tragicke.
Mazdu6 sem jenom koukal v salonu a pan vedouci, ktery ma 2.5 benzin jako sluzebak si to pochvaloval.
Interier moc fajn. Po facelift se mi i vice libi vnitrek. Na starsi sestce mi stredovej panel pripadal jak kdyby nekdo vzal malou prenosnou telku, vyrizl flexou obdelnik do pristrojovky a tam tu tv vrazil.
Po FL je to mnohem lepsi. Pri prolejzani auta mi vadilo par detailu, ktere sou asi ciste subjektivni a esteticke. Nic co by melo vliv na funkci zivocichare.
Osobne mi mondeo vyhovovalo designem uvnitr i venku. Trosku mi nahani hruzu MS sync, ale ja chci auto na jezdeni, ne na technologicke kktiny a fejsbuky atd. Neprikladam tomu tedy takovou vahu.
Ted bych jeste potreboval sehnat na zkusebni jizdu 2.0 ecoboost 210 koni (ma 210 ze?). 240k u nejsilnejsi verze uz by mi prislo zbytecne, respektive pridana hodnota/cena by nebyla asi tak vyhodna.
Samozrejme vim, ze u cehokoliv nad 1.6 ecoboost 160k bych musel vytahnout z vic nez 700 kreditu.
Titanium 2.0 se pohybuje nekde okolo 800+ :)