Cztwartek 07.04.2016 18:45,
Výběr OFFROAD
Dobrý den,
myslím si, že jste zadal nesprávné údaje, protože NIKDY nesloučíte dokonale auto do terénu a na silnice. A že o tom něco vím, protože bydlím v lese na samotě u Opavy, kde mám naprosto stejné podmínky, které požadujete. Do terénu pořebujete auto s žebřinovým tuhým rámem. Potom dostatečnou světlou výšku (min. 21cm a výše) a nějakou tu uzávěrku dif. a nejlepé ještě redukci... to by Vám mělo stačit na odpověď, protože rozepisovat o tom druhém již nemá smysl, pokud jste to pochopil správně... na dálnice takové auto neseženete, a když ho tam pošlete, tak si vytlučete záda, nebo zuby a sežere Vás s peněz... tam kde je vhodné první, je nevhodné na druhé a naopak. Můžete zvolit kompromis - něco jako Amarok, Navara, Hilux atd., V odpovědích jsem si všiml doporučení, ale prosím Vás, jak budete vozit ve Vitaře dřevo..? Nebo v subaru...? Pánové asi neumí číst, nebo jsou natvrdlí, když Vám doporučují takové nesmysly. Ve Vitaře se sice povozíte jakž takž na dálnici, ale v terénu se dřevem zapláčete. To platí i o jiných vozech. Zůstává otázkou čemu dáte přednost a co je více důležité - jestli dřevo a terén, nebo pohodlí na dálnici. Já koupil 3-dveřového Land Cruisera s koulí a tahám vozík se dřevem - plným, protože tam dám 3 tuny. A pak ho odpojím a jedu do Prahy... 3-dveře se vyznačují skvělou manévrovatelností v terénu a lese a krátkými převisy + má uzávěrky, redukce atd., takže 100% v lese projedete. Měl jsem předtím Amaroka, ale je to něco jako kočkopes...ani terén, ani dálnice - něco z každého, ale dohormady to také nezkloubil.. proto se také vyrábí každé auto pro dané použití vždy zvlášť. Tuhý žebřinový rám, hrubé vzorky pneu, veliký odpor vzduchu atd. vám na dálnici nebude dělat radost...Nebo kupte auta dvě. Jedno do lesa a druhé na dálnici.. a máte 100% jistotu použití a funkčnosti pro daný úkol... Přeji také rozum a šťastnou ruku.
ML
reagować
nahlásit