0
powrót

diskuze k tématu: Pomoc s koupí ojetiny v UnL

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, ostatní
Neonym
ilość wystąpień5
data registracji18.05.2016
Środa 18.05.2016 20:18, Pomoc s koupí ojetiny v UnL
Zdravím

chystám se možná už za týden koupit svou první ojetinu. Bohužel mne nejvíce zaujalo auto v Ústí nad Labem, kde neznám absolutně nikoho. Byl bych rád, kdyby mi někdo doporučil servis nebo konkrétní osobu, kde bych se mohl domluvit a případně tam při projížďce nechat vůz zkontrolovat. Nerad bych koupil nějaký šrot. Děkuji za případná doporučení.
reagować
nahlásit
stréc od piva
ilość wystąpień652
data registracji23.11.2007
Środa 18.05.2016 21:27, RE: Pomoc s koupí ojetiny v UnL
Neonym napisał:
Zdravímchystám se možná už za týden koupit svou první ojetinu. Bohužel mne nejvíce zaujalo auto v Ústí nad Labem, kde neznám absolutně nikoho. Byl bych rád, kdyby mi někdo doporučil servis nebo konkrétní osobu, kde bych se mohl domluvit a případně tam při projížďce nechat vůz zkontrolovat. Nerad bych koupil nějaký šrot. Děkuji za případná doporučení.

pošlete link na to auto sem....spousta věcí se dá odhalit z fotek a VINka
reagować
nahlásit
Neonym
ilość wystąpień5
Środa 18.05.2016 22:52, Megane
No, možná uslyším akorát přemlouvání, že tohle auto ne (myslím model). Ale zkusíme to. http://www.tipcar.cz/inzerat/renault-megane-16-16-v-82-kw-cabrio-cz-59501980.html

Je mi jasné, že to vypadá na stočeninu, ale je mi také jasné, že i kdyby to mělo 200k, tak stav může být pořád dobrý. A nepřemlouvejte mě k jinému modelu. Chci kabrio, chci pevnou střechu, a krom BMW 3, na které fakt nemám, připadá v úvahu pouze tohle.

Díky
reagować
nahlásit
stréc od piva
ilość wystąpień652
data registracji23.11.2007
Środa 18.05.2016 23:14, RE: Megane
Neonym napisał:
No, možná uslyším akorát přemlouvání, že tohle auto ne (myslím model). Ale zkusíme to. http://www.tipcar.cz/inzerat/renault-megane-16-16-v-82-kw-cabrio-cz-59501980.htmlJe mi jasné, že to vypadá na stočeninu, ale je mi také jasné, že i kdyby to mělo 200k, tak stav může být pořád dobrý. A nepřemlouvejte mě k jinému modelu. Chci kabrio, chci pevnou střechu, a krom BMW 3, na které fakt nemám, připadá v úvahu pouze tohle.Díky

nechci být poslem špatných zpráv,ale stačí mi jednoduchý selský rozum.
Toto auto je dotažené z Německa...prodáváa se za 117 00kč...tachometr 95 000km..

Když se podívám na RM 2007 87kw v Německu (odkad je někdo přivezl a musí na tom mít minimálně 20 000 marži aby se mu to vyplatilo)...tak tam se s těmito km prodavají auta za minimálně 150 000-200 000kč....

Takže bych řekl,že to bude stočené aspon z 180 000km (pak by cena +- odpovídala německym poměrům)

Viz.
http://www.mobile.de/cz/kategorie/osobní-vůz/vhc:car,cnt:de,pgn:1,pgs:50,srt:mileage,sro:asc,ms1:20700_17_,frn:2007,frx:2007,ful:petrol,pwx:96,vcg:cabrio
reagować
nahlásit
Albi1
ilość wystąpień91
data registracji26.01.2009
Środa 18.05.2016 23:25, RE: Megane
stréc od piva napisał:
Neonym napisał:
No, možná uslyším akorát přemlouvání, že tohle auto ne (myslím model). Ale zkusíme to. http://www.tipcar.cz/inzerat/renault-megane-16-16-v-82-kw-cabrio-cz-59501980.htmlJe mi jasné, že to vypadá na stočeninu, ale je mi také jasné, že i kdyby to mělo 200k, tak stav může být pořád dobrý. A nepřemlouvejte mě k jinému modelu. Chci kabrio, chci pevnou střechu, a krom BMW 3, na které fakt nemám, připadá v úvahu pouze tohle.Díky
nechci být poslem špatných zpráv,ale stačí mi jednoduchý selský rozum.Toto auto je dotažené z Německa...prodáváa se za 117 00kč...tachometr 95 000km..Když se podívám na RM 2007 87kw v Německu (odkad je někdo přivezl a musí na tom mít minimálně 20 000 marži aby se mu to vyplatilo)...tak tam se s těmito km prodavají auta za minimálně 150 000-200 000kč....Takže bych řekl,že to bude stočené aspon z 180 000km (pak by cena +- odpovídala německym poměrům)Viz.http://www.mobile.de/cz/kategorie/osobní-vůz/vhc:car,cnt:de,pgn:1,pgs:50,srt:mileage,sro:asc,ms1:20700_17_,frn:2007,frx:2007,ful:petrol,pwx:96,vcg:cabrio

Souhlas. Dnes, kdy jsou u nás ojetiny levnější než v Německu, tak každý kdo se živí dovozem musí někde něco odrbat, aby na tom vydělal. A ty kilometry jsou pro něj jednoduché.
reagować
nahlásit
Petr S
ilość wystąpień1250
data registracji28.11.2008
Cztwartek 19.05.2016 01:00, RE: Megane
Albi1 napisał:
stréc od piva napisał:
Neonym napisał:
nechci být poslem špatných zpráv,ale stačí mi jednoduchý selský rozum.Toto auto je dotažené z Německa...prodáváa se za 117 00kč...tachometr 95 000km..Když se podívám na RM 2007 87kw v Německu (odkad je někdo přivezl a musí na tom mít minimálně 20 000 marži aby se mu to vyplatilo)...tak tam se s těmito km prodavají auta za minimálně 150 000-200 000kč....Takže bych řekl,že to bude stočené aspon z 180 000km (pak by cena +- odpovídala německym poměrům)Viz.http://www.mobile.de/cz/kategorie/osobní-vůz/vhc:car,cnt:de,pgn:1,pgs:50,srt:mileage,sro:asc,ms1:20700_17_,frn:2007,frx:2007,ful:petrol,pwx:96,vcg:cabrio
Souhlas. Dnes, kdy jsou u nás ojetiny levnější než v Německu, tak každý kdo se živí dovozem musí někde něco odrbat, aby na tom vydělal. A ty kilometry jsou pro něj jednoduché.

Možná nejde jen o dovoz a stáčení. Ale spíš o dovoz, stočení a opravu (totálky), kterou tam kdosi v aukci koupil za bratru 1500 EUR.

Naši totálku Yarise odkoupil v aukci pojišťovny člověk z pomezí Ostravska a Polska. Tvrdil mi, že Yarise zkusí opravit a prodat. Jestli na vlastní náklady opravil i 3 vybuchlé přední airbagy o tom pochybuju. Zkoušel jsem pak to auto občas hledat na českých serverech, ale nenašel jsem ho. Možná ho prodal v Polsku kam to má blízko. A možná že naopak vozí totálky z Polska, které pak prodává tady.

Kupovat ojetinu není snadné. Pokud někdo jde hlavně po ceně, tak si vyloženě koleduje o pr*ser... Ale třeba právě toto auto je vyjímka potvrzující pravidlo Sportku jsem nikdy nesázel, mě by taková nabídka asi nelákala...
reagować
nahlásit
Neonym
ilość wystąpień5
Cztwartek 19.05.2016 07:58, Malý výběr bohužel
Tak ono to není jenom o ceně, ale výběr stojí za prd. Když budu trvat na tom, že nechci naftu, tak je na výběr tenhle, pak ještě jeden za stejnou cenu v Prostějově a jeden v Čakovicích, kam jsem volal a chlapík říkal, že to asi nebude aktuální, že to je nějaký starý inzerát. Rád bych se někde podíval alespoň na jeden, než to odpískám, myslíte že ten druhý by byl lepší? Odkaz teď bohužel nehodím, jsem na mobilu. Ale díky za vaše názory, mam z toho podobný pocit.
reagować
nahlásit
capslock
ilość wystąpień355
data registracji28.07.2007
Cztwartek 19.05.2016 11:15, zkontrolovat
Jestli je auto zachovalé, vezmi ho do autorizáku, diagnostikou zjistí přítomnost airbagů a měrkou laku, jestli bylo bouchlé nebo ne. Pokud nemá ochmataný volant, řadičku, madla dveří, ovladače apod, nemusí být stočené příliš a nemusel by to být zlý kup.
reagować
nahlásit
Neonym
ilość wystąpień5
Cztwartek 19.05.2016 11:23, To právě asi nemá smysl
To jsem plánoval, ale když jsem viděl, že autorizovaný dealer a servis renault v UnL je stejná společnost, která prodává tohle auto, tak jsem o tom přestal uvažovat. Tam by nemuseli jít proti "svému" autobazaru.
reagować
nahlásit
brin
ilość wystąpień727
data registracji28.03.2011
Cztwartek 19.05.2016 12:24, Otázka
Nemusí to být vysloveně hujda. Kamarád občas dotáhne nějaké auto z Německa a jelikož má v autodíly Subaru, tak si vždy vyhlídne nějaké Subaru s problémem. A čeká a čeká. Když se cena dostane na pro něj přijatelnou hodnotu, tak pro něj zajede, obvykle ještě neco usmlouvá, doma to pak dobře a levně sám opraví a prodává se ziskem, obvykle kolem 20000 Kč. Nicméně koupil to samozřejmě za cenu, která byla třeba poloviční oproti prodávaným vozidlům v dobrém stavu. Takhle po internetu nejde tohle určit. Vezměte si sebou mechanika a jeďte se na to podívat.
reagować
nahlásit
capslock
ilość wystąpień355
data registracji28.07.2007
Cztwartek 19.05.2016 12:34, asi ne
Co by mělo znamenat "nejít proti svému bazaru"? Trochu pochybuju o tom, že by autorizák riskoval svou pověst a napsal na papír lživou informaci ohledně airbagů kvůli nějaké levné ojetině. Kromě toho si myslím, že po domluvě můžeš na displej diagnostiky, stejně jako na displej měrky laku koukat společně s technikem.
reagować
nahlásit
Neonym
ilość wystąpień5
Cztwartek 19.05.2016 12:56, Taky pravda
Jo, to je také pravda. Pokud výlet do UnL podniku, domluvím se tedy s Renaultem. Díky za názor, tímhle směrem mě nenapadlo uvažovat.
reagować
nahlásit

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, wszelkie prawa zastrzeżone.