tipl napisał:
Kup si v elektru za pár korun nabíječku do zapalovače, případně rozbočovač na 12 V a nemusíš nic kutit.Měl jsem ve stropní lampičce takovou modrou ledku - no vypadalo to cool, ale teď na podzim jsem zjistil, že je v autě v podstatě tma (žlutá sulfitka svítí lépe !!) a na technické jeden technik i brblal, že to tam správně nemá být...
To je ono... proč to dělat tak neesteticky - rozbočovač a tp., když to mohu krásně zapustit do palubovky a ještě k tomu to mít praktičtější... :) Jak říkám, jsem kutil ... když to jde po mém, tak to tak udělám :)
A k led osvětlení. Vy mluvíte o výměně žárovky... já chci žárovku na boku kufru nahradit led pásky rozmístěnými po celeém kufru. Buď bílou, nebo bíle žlutou (warm white), neboť mi modrá k vínové barvě auta moc nesedí a červená by zase byla moc agresivní .... :) A věřte, že vidět tam pak bude krásně... :)
Už jsem o tom i trošku přemýšlel. Buď pásek zapusítm do plata, nebo schovám někam k plastům na boku a u víka kufru... :)
Ovšem nejřív poloosu, zkontorlovat brzdy a nově promazat řadící páku... nějak mi začala vrzat mrška ;) údajně stačí silikonovým olejem vzít kloub, pokud nezabete, tak promazat i táhla.... no ale to jsem zase odbočil :D :D
Děkuji i za tuto připomínku, ale asi mě nepřesvědčí.. :)