0
powrót

diskuze k tématu: Přepis auta na úřadě v období pandemie

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, dovoz vozidel, ostatní, volná diskuze
Martin97
ilość wystąpień1
data registracji23.11.2020
Poniedziałek 23.11.2020 10:01, Přepis auta na úřadě v období pandemie
Dobrý den,
rád bych se zeptal jestli někdo nema zkušenosti s přepisem auta během druhé vlny covid19?
Auto jsem koupil 10 října, potom ale vlada vyhlásila nouzový stav a než jsem se dostal k evidenční kontrole tak jsem musel být doma s podezřením na covid a čekaní na testy. Takže uplynulo cca 20 dní od koupě auta a uřad ma otevřeno 2x za týden v čase od 12-17 hodin. 2x jsem čekal ve frontě před úřadem ale na řadu jsem ani po dvou hodinách nepřišel na řadu protože vždy mi zavřeli defakto před nosem. A další týden jsem tentokrát opravdu chytil covid takže 14 dní zase doma. Takže auto nemam ani po měsíci a půl přepsané.
Hrozí mi nějaká pokuta nebo podobně? Četl jsem že na přepis mám 10 dní ale v této situaci se to prostě nedá zvládnout.
Děkuji
reagować
nahlásit
Jerry1122
ilość wystąpień132
data registracji16.02.2018
Poniedziałek 23.11.2020 18:29, RE: Přepis auta na úřadě v období pandemie
cytat:
reakce na: Martin97, 23.11.2020 10:01 (Dobrý den,rád bych se zeptal j ...)

O té pokutě netuším, ale úřady by asi mohli ořimhouřit oko vzhledem k tomu co se děje.

Ale pro to přihlášení doporučuji využít nějakou firmu, která se přepisem auta zabývá. Jen jim dáte auto a tp, oni vám ho odpoledne vrátí a auto je přepsané na vás. Bez čekání ve frontě a bez nervů. A ani to není drahé, nějak do 2 tis max myslim.
reagować
nahlásit

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, wszelkie prawa zastrzeżone.