Cztwartek 21.07.2016 16:32,
Mondeo
Mondeo si vysloužilo označení "poruchové" jen a jen díky motoru 2.0 TDCi 96 kW z prvních let výroby v generaci MK3. U tohoto motoru často odcházelo palivové čerpadlo a v důsledku toho rovněž vstřikovače.
Od roku 2007 už tímto problémem Mondeo netrpí a poruchovost/servisní náklady na motory TDCi jsou naprosto průměrné/běžné, podobné jako u každého jiného Common-rail turbodieselu. Co se týče poruchovosti ostatních součástí, platí to stejné, Mondeo je co do spolehlivosti naprosto průměrné auto. Takže jestli se vám líbí, nedejte se odradit kecama od lidí, kteří o tom ví velký prd a běžte do toho.
Generaci MK3 jsem měl 4 roky, teď mám Mondeo MK4 rok výroby 2010, ale zatím jsem s ním najel jen 13 000 km, takž je brzy hodnotit spolehlivost, ale vzhledem k tomu, že tam mám starý atmosferický benzínový dvoulitr, není tam moc věcí, které by se mohly pokazit.
Pokud vám nevadí filtr pevných částic, který měly všechny 1.6 a 2.0 TDCi od roku 2007, šel bych do naftového dvoulitru. Jinak 1.8 TDCi DPF neměla, ale jejich na trhu velmi velmi málo.
Pokud byste radši benzín, jednoznačně bych doporučil 2.5T a předělat na plyn. Spotřeba krásných 12l plynu a výkon ohromných 163 kW a krouťák jako u dieselu.
reagować
nahlásit