0
powrót

diskuze k tématu: Rodinný vůz do 180 000,-

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, typ vozidla, osobní
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 21.01.2016 09:25, Rodinný vůz do 180 000,-
Dobrý den, prosím o radu při výběru rodinného vozu do 180000 Kč , sročním nájezdem max. do 13000 km. Děkuji. P.V.
reagować
nahlásit
David V
ilość wystąpień2075
data registracji16.05.2007
Cztwartek 21.01.2016 09:49, To je moc práce napsat dotaz...
Zadejte na tipcars 180 tisíc Kč, typ vozidla: kombi, MPV, SUV, co je Vám libo, palivo: benzín a i bez rad vyjede spousta kandidátů. Omezte si rok. Pak si definujte výbavu a pak teprve pište dotaz a více jej specifikujte, i třeba tím, co se Vám v inzerci líbilo, protože takhle každý napíše něco jiného a stejně zase nebudete vědět nic.
Za 180 se dá koupit široká škála aut od Dacie až po MB S-klasee combi, záleží jen na roku a výbavě.
reagować
nahlásit
BobanHTP
ilość wystąpień2404
data registracji19.08.2015
Cztwartek 21.01.2016 10:51, Pro mě Ford Focus II facelift kombi 1.6 74kw a nebo C-MAX
Zdravím, asi budu vypadat jak propagátor Fordu, ale nejsem , jen Focus/C-MAx prostě nabízí za ty peníze nejvíce
Jinak mě se líbí i VW Golf Variant 1.6 a nebo VW GolfPlus 1.6. Nehledal bych za každou cenu MPV, ne vždy auto užitkově splní co čekáte. Do kombíku dáte po složení sedadel kde co, do MPV už ne. Dále spotřeba je přece jenom menšíi u kombi...
S Vašim nájezdem jedině benzínový motor
V rodině máme ještě dobrou zkušenost s Opel Zafira 1.8 benzín, zkuste ještě omrknout tohle auto, uznávám, že funkcí rodinného auta splňuje maximálněa motor je to spolehlivý.
reagować
nahlásit
KoobaS
ilość wystąpień1067
data registracji23.04.2014
Piątek 22.01.2016 08:03, RE: Pro mě Ford Focus II facelift kombi 1.6 74kw a nebo C-MAX
BobanHTP napisał:
Zdravím, asi budu vypadat jak propagátor Fordu, ale nejsem , jen Focus/C-MAx prostě nabízí za ty peníze nejvíce Jinak mě se líbí i VW Golf Variant 1.6 a nebo VW GolfPlus 1.6. Nehledal bych za každou cenu MPV, ne vždy auto užitkově splní co čekáte. Do kombíku dáte po složení sedadel kde co, do MPV už ne. Dále spotřeba je přece jenom menšíi u kombi...S Vašim nájezdem jedině benzínový motor V rodině máme ještě dobrou zkušenost s Opel Zafira 1.8 benzín, zkuste ještě omrknout tohle auto, uznávám, že funkcí rodinného auta splňuje maximálněa motor je to spolehlivý.

Bobane, jakkoliv souhlasím s Davidem, že to je nedostatečně položený dotaz, tak si dovolím nesouhlasit s tebou o tom, co je a není rodinné auto. Auto nižší střední třídy, tedy všechny tebou jmenované, je rodinné auto s kompromisem. Chápu, že u nás se jako rodinné, bere fabka v kombiku, ale není to tak... Takže, ač zatím bezdětný, tak pokud se řekne rodinné auto, podle mě by se mělo jednat o auto střední, nebo vyšší střední třídy.
Jinak maximálně souhlasím, že s takovým nájezdem benzín. Souhlasím i s tím, že spousta kombíků nabídne více peněz než MPV. Ale kolegové MPVčkaři v práci si velmi pochvalují usazování dětí do "zvýšené" karoserie... Já bych se s takovýmto limitem asi vydal velmi netradiční cestou, pořídíl nějaký BMW 5er e39 v benzínu a uvedl ho do co nejlepšího stavu, ale připouštím, že to opravdu není moc tradiční cesta...
reagować
nahlásit
BobanHTP
ilość wystąpień2404
data registracji19.08.2015
Poniedziałek 01.02.2016 19:27, Určitě ať každý koupí v kontextu co potřebuje
Do města je určitě lepší kratší MPV, lépe se parkuje a manipuluje s autem a hlavně s dětma. Naopak pokud mám domek a často vezu "kdeco" i s dětma, tak 600l kombi se hodí Ale i to se dá řešit tažným a vozíkem, takže fakt je to na každém jak píšeš....
Bohužel jak mám vozík, už se bojím stát u Tesca, protože dle mého to jde lehce ukrást....
reagować
nahlásit
PetrT
ilość wystąpień1076
data registracji24.05.2009
Poniedziałek 01.02.2016 20:08, xxxx xxxx xxxxx
S vasim najezdem urcite nejste zadny velky autickar, takze mrknete na Dacii Logan MCV. Velke auto s velmi jednoduchou technikou, v obou generacich. Za ty penize mate bud prvni ve vybornem stavu a vybave, nebo druhou v zakladni vybave. Nekupujte diesel, v benzinu chybu neudelate.
Auta jako C-Max nebo Golf Plus se mu prostorove nemuzou rovnat.
Samozrejme sousedi se z nej na zadek neposadi, ale nikdo vam ho taky neukradne.
reagować
nahlásit
KoobaS
ilość wystąpień1067
data registracji23.04.2014
Wtorek 02.02.2016 07:51, RE: Určitě ať každý koupí v kontextu co potřebuje
BobanHTP napisał:
Do města je určitě lepší kratší MPV, lépe se parkuje a manipuluje s autem a hlavně s dětma. Naopak pokud mám domek a často vezu "kdeco" i s dětma, tak 600l kombi se hodí Ale i to se dá řešit tažným a vozíkem, takže fakt je to na každém jak píšeš....Bohužel jak mám vozík, už se bojím stát u Tesca, protože dle mého to jde lehce ukrást....

Každému co jeho jest. Ale to, jestli kde co vezeš s dětma, nezávisí na tom, jestli máš domek nebo byt. Brácha má Octu II a s jedním dvouletým prcekem se na víkend k rodičům sbalí v pohodě. Když ale ještě vozili kočár, bylo to tak tak. Do zafiry II jsme se vlezli úplně stejně "blbě" s tím rozdílem, že manipulace se sedačkou byla snažší a malá měla mnohem lepší výhled z auta. Šetřit místem v autě kvůli parkování může mít smysl tak v Praze, všude jinde to podle mě moc nemá smysl... U obchoďáku zaparakuješ vždycky a v ostatních místech ten půlmetr navíc většinou až takovoou roli nehraje... A doufám že tím vozíkem a tažným to nemyslíš tak, že tam naložíš kočárek a frčíš...

Jinak souhlas s Petrem, Logan MCV je velké auto. Párkrát jsem jel benzínovou první generací a až auto je celkem fajn.
reagować
nahlásit
duras
ilość wystąpień1
data registracji20.02.2016
Sobota 20.02.2016 17:04, pugeot
dobry den hledate rodine auto nabizim pugeot boxer 6 mist obsah 2.2 mam odrostla dvojcata jako rodine auto perfekt je osm let stare najeto 230000 spotreba cca 6-7 litru nafty cena tak asi 160 tis mozna dohoda o sleve honzatko mlada boleslav
reagować
nahlásit
Alesek22
ilość wystąpień33
data registracji18.02.2015
Sobota 27.02.2016 22:20, pozor
Ja takhle jednou koupil "rodinne" auto a stalo to za nic, nakonec jsem zjistil ze bylo kradene, takze si na tohle lidi davejte pozor.. at nedopadnete jako ja
reagować
nahlásit

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, wszelkie prawa zastrzeżone.