cytat:
reakce na: profa, 03.04.2021 11:51 (Dobrý den,potřeboval bych rych ...)
To je klasicky problem, kterym si prosla uz vetsina z nas, bohuzel na to neexistuje reseni. Bazary chcou vydelat, takze vam nikdy nedaji dobrou cenu. A na soukromy prodej si zase musite pockat nez se najde kupec.
Muj pripad byl kdyz jsem spechal s prodejem auta v realne hodnote pres 150k a po par mesicich inzerovani jsem jej stale neprodal. Zavolali mi z Acek ze mi daji 130k, tak jsem souhlasil a jeste ten den tam zajel. Na miste mi rekli, ze ta nabidka co mi volali z call centra je prehnana, ze mi daji tak max 100k kdyz bude auto v naprostem poradku po jejich prohlidce. Spechal jsem tak jsem souhlasil. Po prohlidce ikdyz nenasli jedinou vadu tak mi nabidli 50k. Kdyz jsem se zasmal a chtel odejit, zacali prihazovat. Po nekolika prihozech se dostali na castku 70k a ja kdyz jsem ve stresu o tom premyslel zacali zase ubirat

. Dosli mi nervy a odesel jsem. Pote mi jeste nekolikrat volali at se vratim, ze mi daji 70k a pak dokonce 80k. Uz jsem jim samozrejme neveril ani nos mezi ocima. Slevnil jsem svuj inzerat ze 150k na 100k a auto bylo do tydne prodane.
Takze bohuzel pokud s prodejem spechate, budete se muset smirit s tim ze za auto dostanete min nez je jeho skutecna cena. Ale i presto bych doporucoval dat si inzerat s lakavou cenou, nez ztracet cas s bazary. A uz vubec nema smysl doufat ze najdete hodneho bazarnika, kteremu nejde o zisk a nabidne vam plnou cenu auta, i on musi z neceho zit...