0
powrót

diskuze k tématu: Škoda Auto – včera, dnes a zítra – díl VI. (Privatizace)

kategorie zaszeregowania tematu:
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 29.08.2005 18:30, Forman až do 95
Nevyráběl se Forman až do roku 1995???
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 29.08.2005 21:23, RE: Forman až do 95
Jan Bílek napisał:
Ja myslim ze ano, protoze sem byl nedavno v bazaru, a jednoho z roku 1995 sem tam videl. A z vlastni zkusenosti muzu rici, ze muj forman z roku 1994 GLXi byl mnohem lepsi nez felicia combi, ktera nasledovala. Uz jenom ten vnitrek, cely v cernem, el. okna, vynikajici sedadala. To co me pozdeji predvedla felicia bylo sileny, uz jenom to, ze shnila za 3 roky. Stejna varianta GLXi a nemela ani central na kufr, jediny snad ze o malo lip jezdila, bohuzel si taky brala o dva litry vic benzinu.
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 30.08.2005 08:33, RE: Forman až do 95
Jan Bílek napisał:
Nikoli, pouze do r. 1994
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 30.08.2005 08:36, RE: Forman až do 95
Dave napisał:
Ja myslim ze ano, protoze sem byl nedavno v bazaru, a jednoho z roku 1995 sem tam videl. A z vlastni zkusenosti muzu rici, ze muj forman z roku 1994 GLXi byl mnohem lepsi nez felicia combi, ktera nasledovala. Uz jenom ten vnitrek, cely v cernem, el. okna, vynikajici sedadala. To co me pozdeji predvedla felicia bylo sileny, uz jenom to, ze shnila za 3 roky. Stejna varianta GLXi a nemela ani central na kufr, jediny snad ze o malo lip jezdila, bohuzel si taky brala o dva litry vic benzinu.
Jelikož si další čtenáři myslí, že se Formani vyráběli i v r. 1995 a mé slovo by asi nemělo odpovídající váhu, oslovila jsem přímo ŠkoduAuto, a.s., která píše:

Vážená paní Konopová,
k Vašemu dotazu sdělujeme, že výroba modelu Škoda Forman byla ukončena v 9/94.
S přátelským pozdravem
Helena Brůchová
služby zákazníkům - Internet
SkodaAuto a.s.
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Niedziela 04.09.2005 00:23, RE: Forman až do 95
Markéta Konopová, TipCars napisał:
Jelikož si další čtenáři myslí, že se Formani vyráběli i v r. 1995 a mé slovo by asi nemělo odpovídající váhu, oslovila jsem přímo ŠkoduAuto, a.s., která píše:

Vážená paní Konopová,
k Vašemu dotazu sdělujeme, že výroba modelu Škoda Forman byla ukončena v 9/94.
S přátelským pozdravem
Helena Brůchová
služby zákazníkům - Internet
SkodaAuto a.s.
Já nevim ale myslim si že se formani vyráběli taky v roce 1995 protože felicia kombi následovala až později... No ale je to jen moje doměnka, protože kámoš mi to taky řikal že se vyráběli později...
reagować
nahlásit
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, wszelkie prawa zastrzeżone.