0
powrót

diskuze k tématu: Porovnání Škoda Kodiaq 2.0 TDI 147kw 4x4 Sportline vs VW Tiguan Allspace R-line 2.0 TDI 147kW 4x4

kategorie zaszeregowania tematu: poradna
PetrTv
ilość wystąpień1
data registracji09.04.2025
Środa 09.04.2025 11:05, Porovnání Škoda Kodiaq 2.0 TDI 147kw 4x4 Sportline vs VW Tiguan Allspace R-line 2.0 TDI 147kW 4x4
Dobrý den,
rád bych se zeptal na porovnání 2 automobilů a sice Škody Kodiaq 2.0 TDI 147kw 4x4 Sportline a VW Tiguan Allspace R-line 2.0 TDI 147kW 4x4, oba podobný ročník (2022, resp 2023), nájezd do 60tis.

Všiml jsem si, že v této cenové kategorii je Kodiaq zpravidla lépe vybaven (vyhřívaný volant, vyhřívané čelní sklo, vyhřívané a el. stavitelné přední sedačky, které vypadají ve verzi Sportline navíc s lepším vedením než "obyč" u Tiguanu).
Zajímalo by mě ale porovnání z hlediska kvality zpracování interiéru a poté z hlediska spolehlivosti motoru (rozdíl převodovek DQ, které v těchto autech budou, atd. ). Také je mi známo, že Tiguan má z výroby lepší (sportovnější) nastavení podvozku, což bych preferoval, zatímco Kodiaq je houpavější. Vyrovná se tento rozdíl, pokud bude mít Kodiaq DCC tlumiče?

Předem velmi děkuji,
Petr
reagować
nahlásit

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu

podobne samochody w ofercie:
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, wszelkie prawa zastrzeżone.