0
powrót

diskuze k tématu: Prosím o radu prodala jsem auto

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, ostatní
Nána
ilość wystąpień1
data registracji14.01.2025
Wtorek 14.01.2025 17:09, Prosím o radu prodala jsem auto
Dobrý den, prodávala jsem Octavií 2
Po velkém servisu jakože turbo atd bez STK.
Pan přijel měl tady pána s notebookem který to auto napíchl, Auto projížděl a kontroval vlastně všude. Já mu od první chvíle říkala že auto bylo naposledy v servisu květnu a od té doby jsem s tím skoro vůbec nejezdila spíš tady stál před domem, a taky jsem mu říkal že tomu vůbec nerozumím. V kupní smlouvě jsem uvedla že je auto bez STKčka, že nefungují stěrače, že nefungují blinkry a atd.
Pánovi jsem říkala že jakmile tady to udělá takže STK čko udělá určitě. Jenže pán jel na STK čko a ani nevyměnil žárovky ani neudělal ty opravy které jsem mu řekla. Takže na mě teďkons pán vyjel že chce 1500 na STK čko že neprošel.
A ještě mi tvrdí že neudělal emise, jenže tomu já nerozumím. Jaký může být důvod že neudělal emise? Případně může se to brát jako skrytou vadou když jsem o tom nevěděla?.
Ještě psal že Silemblok Je na výměnu a za to požaduje poslat 2000 Kč.
On pán od prvního dne mě bombarduje smskama že motorek na stěrače byl vlastně vypojeny. Ale já mu říkal že tomu nerozumím.
Ve smlouvě píšu že mu slevňuji za 40 000 na 30 000 z důvodu na drobné opravy. Poradil by mi prosím někdo jak mám postupovat?. Ono to bylo hlavně takový že mi furt psal jak jsem strašně fajn a jakmile mu napsal manžel ať mě přestane psát tak začalo tohle. Upřímě auto se bojím vzít zpátky protože říkal že tomu nerozumí a dělá si nějaké opravy sám. Moc vám děkuju za každou radu
reagować
nahlásit
Bludička
ilość wystąpień6
data registracji04.05.2025
Sobota 31.05.2025 11:19, RE: Prosím o radu prodala jsem auto
cytat:
reakce na: Nána, 14.01.2025 17:09 (Dobrý den, prodávala jsem Octa ...)

Opakovaná STK stojí většinou 200,- auto koupil a věděl nedostatky, to že je lempl je myslím jen jeho boj. Napsal bych mu, že si auto prošel, se smlouvou souhlasil a cena byla vylepšena na odstranění závad. Dále bych nechal jen na jeho uvážení co podnikne dále
reagować
nahlásit
uwa1
ilość wystąpień215
data registracji18.10.2016
Poniedziałek 02.06.2025 22:39, RE: RE: Prosím o radu prodala jsem auto
Typický oje... oklamávač! Auto za jeden plat kontroluje dokonca s „odborníkom” a aj tak kúpi šrot. Resp. ťa chce len obtiahnuť o peniaze ak sa dáš. Nebol náhodou troška viac opálený?

Odkáž ho na svojho právnika a súd.
reagować
nahlásit
Jerry1122
ilość wystąpień132
data registracji16.02.2018
Wtorek 03.06.2025 15:30, RE: Prosím o radu prodala jsem auto
cytat:
reakce na: Nána, 14.01.2025 17:09 (Dobrý den, prodávala jsem Octa ...)

Jestliže už na tom nějaké opravy dělat začal, tak nemá absolutně žádný nárok na jakoukoliv náhradu, vrácení auto nebo slevu (kterou navíc už dostal).
Navíc vše co jste psala nejsou skryté závady a mohly být odhaleny při koupi.
A za další to jsou vše opotřebení auta, které odpovídají stáří vozu a vzhledem k tomu že kupoval auto bez stk bych ho odkázal někam a že pokud nepřestane obtěžovat, tak bych mu pohrozil právníkem, on už by se určitě nějaký paragraf na to co zkouší našel.
Hlavně mu nic nedávejte a auto si zpět neberte, kdo ví co s tím už stihl provést.
reagować
nahlásit
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, wszelkie prawa zastrzeżone.