0
powrót

diskuze k tématu: Od včerejška se v Kvasinách vyrábí nový Superb

kategorie zaszeregowania tematu: česká vozidla
Paul
ilość wystąpień773
data registracji07.11.2008
Piątek 13.03.2015 14:37, interiér
Až na ten interiér, který vypadá jako u lepší oktávky se mi líbí. Inspirace Audi je zjevná, ale povedená. Jsem zvědavý, jak bude vypadat naživo. Elektronickou parkovací brzdu měli dát na přání, mě osobně nevyhovuje a v mnohých případech jde i o nepraktické řešení. Navíc jednoduchý systém - páka, lanovody, pokládám i za důležitý bezpečnostní prvek. To že zrušili twindoor je škoda, ale pravdou je, že systém zabíral víc místa a ubíral tak kufru i designu. Aspoň že zachovali liftback. Sedany jsou dnes už praktičtější než kdysi, ale přece jen celé výklopné víko bývá k nezaplacení. Opět mohl dát výrobce zákazníkům na výběr mezi sedanem a liftbackem (to už by byl Pašík pěkně namydlený). To, že nebude v Superbu Bi-TDI mi nevadí, i silnější TDI jede jak prokopnuté o 2,0 TSI ani nemluvě. Kromě častého tahání těžkých přívěsů stejně nemá BI-TDI praktičtější význam. Ceny jsou i přes zdražení přijatelné, vzhledem k velikosti a výbavě auta. Navíc většina třídních konkurentů za ty samé peníze nabízí prostor oktávky a někdy ani to ne. Superb je oproti nim už kus pořádného auta. No, jsem zvědavý jak se bude prodávat, hlavně mimo naše území.
reagować
nahlásit

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu

podobne samochody w ofercie:
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2026, wszelkie prawa zastrzeżone.