0
powrót

diskuze k tématu: Škoda Superb 2.0 TDI PD - za kolik jezdí?

kategorie zaszeregowania tematu: česká vozidla
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 10.11.2008 00:46, V kufru
.... ta fotka v tom kufru je dobrá ))
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 10.11.2008 01:58,
musím říct, že je v tom víc místa než v audi A6!!
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 10.11.2008 04:22, foto č.46
vasapasa napisał:
.... ta fotka v tom kufru je dobrá ))
Mi se nejvíc líbí fotka č.46, tam má takový romantický výraz, jůů Outdoorové hadry jsme udolali a to černé triko k té krémové kůži na fotce dobře pasuje. Zbytek už víme, par excelance. Je krásná až to možné není, prameny slunce ji z vlasů tryskaly. A ty oči uhrančivé, modř pomněnek a dva krystaly. Když ji pan Šikl spatřil, jeho život už jí patřil ...čemuž se vůbec nedivím, jen jsem zvědav, kolik příspěvků bude čistě o naftové Škoduli

lagu: však v A6 je taky ho*no místa. Počkej až povezeš svatbu Ty nevěsty mají často dole v šatech ten kruh/výstuž, nemluvě o vlečce. Samozřejmě jsou ty holky ráno nervózní jak joja, furt dovnitř a ven a nepřidrží si to. Soukat se do nějaké A6/Superbu bych si to neuměl ani představit brrr (tlusnou jsem nevez)

reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 10.11.2008 06:13, RE: foto č.46
Ráďa napisał:
Mi se nejvíc líbí fotka č.46, tam má takový romantický výraz, jůů Outdoorové hadry jsme udolali a to černé triko k té krémové kůži na fotce dobře pasuje. Zbytek už víme, par excelance. Je krásná až to možné není, prameny slunce ji z vlasů tryskaly. A ty oči uhrančivé, modř pomněnek a dva krystaly. Když ji pan Šikl spatřil, jeho život už jí patřil ...čemuž se vůbec nedivím, jen jsem zvědav, kolik příspěvků bude čistě o naftové Škoduli

lagu: však v A6 je taky ho*no míst...
Teda "chlapi" - docela bych chtěla vidět VAŠE fotky! ,-)
Na první superb mám "alergii" (to koncern "přehnal"), tato verze už zcela ok - zdá se mi (byť použití PD do zcela nového modelu .. to si také mohli "odpustit").
PS: Jinak spotřeba není skvělá (bmw je trošičku jinde, motor 20d je fantastický, pro 23d těžko slova hledat), ale na velký těžký vůz vůbec ne špatná.
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 10.11.2008 06:14, RE: bez předmětu
lagu napisał:
musím říct, že je v tom víc místa než v audi A6!!
To byl úmysl! To je ta "hra"!
PS: Ale "místo" věru NEbývá to nej- nej-důležitější v konstrukci vozu. ,-)
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 10.11.2008 08:41, RE: bez předmětu
Kylie napisał:
To byl úmysl! To je ta "hra"!
PS: Ale "místo" věru NEbývá to nej- nej-důležitější v konstrukci vozu. ,-)
No, přiznám se, že Superb nikdy nebyl šálkem mého čaje. Jediné co se mi na tom autě líbí je vidět občas na sedadlech uvnitř a jednou i v kufru Jinak mi nějaký Superb může vy........p.......
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 10.11.2008 08:44, RE: foto č.46
Kylie napisał:
Na první superb mám "alergii" (to koncern "přehnal"), tato verze už zcela ok - zdá se mi (byť použití PD do zcela nového modelu .. to si také mohli "odpustit").
PS: Jinak spotřeba není skvělá (bmw je trošičku jinde, motor 20d je fantastický, pro 23d těžko slova hledat), ale na velký těžký vůz vůbec ne špatná.
spotřeba není skvělá? jakože 123 d žere míň? no to asi ano, ale jezdil bych radši v superbu než v jedničce...
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 10.11.2008 09:51, hezké
Opět pochvala p. Šiklovi za příjemné zpestření fotek auta v podobě obrázků jeho velice svěží přítelkyně :)
Ad spotřeba: na tak velké a těžké auto (navíc ještě nezajeté) a s automatem ji považuji za velice příznivou.
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 10.11.2008 10:09, hezká holka
Hezká holka, nemá na ni někdo kontakt? Ta spotřeba na tak velký auto taky ujde. Hlavně že jsme byli ušetřeni prášení o tom, jak superb jezdí za 4,5/100 (eventuelně 3/100) atd. Suberb se mi ale moc nelíbí. Uvidíme jak kombi.

Hýky, hýk
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 10.11.2008 10:36, RE: foto č.46
Kylie napisał:
Kylie: naše fotky njn, třeba přijde den, kdy na tipcarsu budeme moci mít svůj profil, a tam si určitě dámě nějaký ten obrázek neboj. Auta i ženy jsou bez obav PD je kapotola sama pro sebe, když si to lidé kupujou ...., ale průměr 6,8 je náhodou celkem slušný a očekávaný, mi přehnaný nepřijde. Oktávky jezdí za 6 litrů, S 320cdi za 9 litrů. Superb lehce nad Oktávkou.
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 10.11.2008 10:52,
Ta slečna je nádherná. Něco takového by se mělo naklonovat :)
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 10.11.2008 10:59, RE: hezká holka
Osel II napisał:
Hezká holka, nemá na ni někdo kontakt? Ta spotřeba na tak velký auto taky ujde. Hlavně že jsme byli ušetřeni prášení o tom, jak superb jezdí za 4,5/100 (eventuelně 3/100) atd. Suberb se mi ale moc nelíbí. Uvidíme jak kombi.

Hýky, hýk
jenže tohle je v automatu, manuál podle mně bude opravdu kolem šesti litrů i lehce pod...
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 10.11.2008 11:03, Žena
Co ale autor nenapsal je, jak se na ní teda jezdí
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 10.11.2008 11:18, RE: foto č.46
Reno napisał:
spotřeba není skvělá? jakože 123 d žere míň? no to asi ano, ale jezdil bych radši v superbu než v jedničce...
Odkud si vyčetl že se jedná o 1er? Kylie píše o motorech nikoliv o jednotlivých modelech.
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 10.11.2008 11:20, RE: bez předmětu
free78 napisał:
Ta slečna je nádherná. Něco takového by se mělo naklonovat :)
Podle mě jí teda chybí hrudník. Jinak dobrý
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 10.11.2008 11:38, Tedy chlapci a chlapi ..
.. vaše dnešní "NEsoustředěnost" je .. až budu já fotit své nové auto, že já poprosím buřtíka aby si do zavazadelníku a za volant a ... sedl!
PS: Opakování matka moudrosti, minulý superb neee - tento superb - joo, snad (bez problémů) ano (žíly netrhá, bez problémů asi skoru určitě je)
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 10.11.2008 12:07, RE: Tedy chlapci a chlapi ..
Kylie napisał:
.. vaše dnešní "NEsoustředěnost" je .. až budu já fotit své nové auto, že já poprosím buřtíka aby si do zavazadelníku a za volant a ... sedl!
PS: Opakování matka moudrosti, minulý superb neee - tento superb - joo, snad (bez problémů) ano (žíly netrhá, bez problémů asi skoru určitě je)
Ja teda opakuju že se mi nelíbí ani ten první a ani ten druhej
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 10.11.2008 12:19, RE: Tedy chlapci a chlapi ..
Valnoha napisał:
Ja teda opakuju že se mi nelíbí ani ten první a ani ten druhej
Ono to mé "líbí" se (většinou) netýká vzhledu. Pojetím, vzhledově mne superb NEbere. Ale zatímco u první generace bych se nestyděla použít slova jako "šunt" "podvod na lidi" apod., tato generace na mne (dle dostupných údajů) působí jako "normální" "bezproblémový" vůz. V kritériu design bych ale volila také jinak (rozhodně/jednoznačně).
PS: U tohoto superbu bych koncernu "vytkla", že ještě TDi PD pod jeho kapotu "nacpal" - na jednu stranu sice chápu - ale NElíbí se mi to ..
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 10.11.2008 13:02, RE: foto č.46
Ráďa napisał:
Kylie: naše fotky njn, třeba přijde den, kdy na tipcarsu budeme moci mít svůj profil, a tam si určitě dámě nějaký ten obrázek neboj. Auta i ženy jsou bez obav PD je kapotola sama pro sebe, když si to lidé kupujou ...., ale průměr 6,8 je náhodou celkem slušný a očekávaný, mi přehnaný nepřijde. Oktávky jezdí za 6 litrů, S 320cdi za 9 litrů. Superb lehce nad Oktávkou.
Ta spotřeba není "špatná" - to ne (nebyl tam "celkový" průměr 7,3?) - ale ani to by mne (už skoro v roce 2009) ke koupi TDi PD "nepřitahlo"! Mně právě rozdíl mezi "big" "top" vozem s šestiválcem (třeba onen S 320 CDi) a superb příjde "nemotivační" ve prospěch "menšího" "horšího" atd.
PS: Ohledně těch fotek ... asi víte, že v podobné (německé, .. ) diskuzi k nicku automaticky patří foto .. už se těším ,-)
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 10.11.2008 13:04, RE: hezká holka
Osel II napisał:

Hýky, hýk
Osle, to je partnerka pana Šikla. Ty máš doma Oslici a Oslata, starej se o ně a nekoukej po ženách, které by stejně do nějakého ex-dejvů nesedly
reagować
nahlásit
  1 2 3 ... 5
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, wszelkie prawa zastrzeżone.