0
powrót

diskuze k tématu: Slováci mají "národní" vůz - octavii

kategorie zaszeregowania tematu: česká vozidla
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 20.06.2008 18:03, Zaplatbůh že přišel rok 1993
Slováci mají tak iba hovno. Ještě že jsme se trhli.
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 21.06.2008 07:39, RE: Zaplatbůh že přišel rok 1993
anonym napisał:
Slováci mají tak iba hovno. Ještě že jsme se trhli.
Ja tedy nevim kolik vám je let, ale mě je 24 a nějak mě slováci nevadí. A vůbec by mě ani nevadilo, kdybychom se opět spojili.
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 21.06.2008 18:37, bacha na kvalitu
Kvalita vyrobenych octavek na slovenku je mnohem nizsi nez u octavii vyrobenych v CR, tohle jen poskodi dobre jmeno ktere ma Skoda v evrope, tak bacha pri koupi noveho vozu at nenarazite na octavii ze slovenska!
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 21.06.2008 18:48, RE: bacha na kvalitu
anonym napisał:
Kvalita vyrobenych octavek na slovenku je mnohem nizsi nez u octavii vyrobenych v CR, tohle jen poskodi dobre jmeno ktere ma Skoda v evrope, tak bacha pri koupi noveho vozu at nenarazite na octavii ze slovenska!
A to vieš odkiaľ umelče?? Si tam kontrolor kvality frajere. Určite v MB montujú poliaci kvalitnejšie, že. Inak je mi to uplne fuk, aká je kvalita pretože pre mňa neni Škodovka žiadnou národnou značkou a ani o ňu nezakopnem.
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 24.06.2008 16:59, RE: bacha na kvalitu
anonym napisał:
A to vieš odkiaľ umelče?? Si tam kontrolor kvality frajere. Určite v MB montujú poliaci kvalitnejšie, že. Inak je mi to uplne fuk, aká je kvalita pretože pre mňa neni Škodovka žiadnou národnou značkou a ani o ňu nezakopnem.
Nemusíš o ni zakopávat. Ona si najde dostatek zájemců v zemích s vyšší kupní silou. Před časem se zastavil známý z Německa. Přijel s Octavií II. Vybavenou tak, že jsem se nestačil divit. Včetně vnitřku. Jsem zvyklý na chudobky z našeho trhu. Říkal, že tak vybavené auto v jejich kvalitě, za takové peníze, prostě u jiné značky nesežene. Jinak auta mění dost často. Dává je z baráku před najetím 120 t. km. Asi ví proč. A, že těch značek už vyzkoušel. Oktu má již třetí.
reagować
nahlásit

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu

podobne samochody w ofercie:
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2026, wszelkie prawa zastrzeżone.