0
powrót

diskuze k tématu: Uplatnění nároku na slevu nebo navrácení peněz

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, ostatní
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 27.07.2007 01:55, zákazníci blbí jak vrata
Opět si někdo koupí auto, a AŽ POTÉ jel k mechanikům. Není co dodat, taky je každá pomoc marná. Snad první prověřuju a pak až podpisuju a ne zas opačně.
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 27.07.2007 07:55, RE: zákazníci blbí jak vrata
Ráďa napisał:
Opět si někdo koupí auto, a AŽ POTÉ jel k mechanikům. Není co dodat, taky je každá pomoc marná. Snad první prověřuju a pak až podpisuju a ne zas opačně.
souhlas, miluju tyhle výkřiky zoufalců co si dají auto zkontrolovat až po nákupu a potom brečí. Ale paní Zemanová dostala jistě v AAA kafe a přece tam nakupuje i Jágr a Bartošová, takže to musí být v pohodě ne?
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 27.07.2007 09:17, smlouva
Velmi pochybuji že v kupní smlouvě je napsáno ,,NEBOURANÉ ,, !!! Jestli někdo četl smlouvu z bazaru tak ví že si vždy kupuje totální vrak!!
Jentak pro zajímavost , co to je za auto a ve kterém bazaru koupené? SADAM
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 27.07.2007 09:23, RE: zákazníci blbí jak vrata
Ráďa napisał:
Nekdy to tak jednoduche neni, ne kazdy ma znameho, mechanik treba nema cas atd ... Porad plati, ze v tom autobazaru jsou hajzli, tak se tu nerozciluj.
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 27.07.2007 09:39, RE: zákazníci blbí jak vrata
anonym napisał:
Nekdy to tak jednoduche neni, ne kazdy ma znameho, mechanik treba nema cas atd ... Porad plati, ze v tom autobazaru jsou hajzli, tak se tu nerozciluj.
V bazaru jsou hajzli???!!! Co to znamená? V téhle zkurvené době musíte být hajzl , jinak vás ostatní převálcujou!!!! Taky z toho nemám radost ale to už asi nikdo nezmění, takhle nám to soudruzi po revoluci zařídili. SADAM
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 27.07.2007 09:42, RE: zákazníci blbí jak vrata
anonym napisał:
Tak před koupí si zaplatím v autorizovaném servisu prohlídku a je to. Přece je to tak jednoduché, pokud by to byl slušný bazarník, tak to nabídne. Sice by paní Zemanová dala za prohlídku 1000,- Kč, ale potom by nebyla překvapená a věděla by do čeho jde, teda v tomto případě by vozidlo vůbec nekupovala. Je to prostě hloupost lidí, já když prodávám auto, tak vždy doporučuji před koupí prohlídku v servisu, buď vlastní servis (nějaký známý)nebo autorizovaný a potom se nebudu ptát na takové ptákoviny.
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 27.07.2007 11:41, RE: zákazníci blbí jak vrata
anonym napisał:
V bazaru jsou hajzli???!!! Co to znamená? V téhle zkurvené době musíte být hajzl , jinak vás ostatní převálcujou!!!! Taky z toho nemám radost ale to už asi nikdo nezmění, takhle nám to soudruzi po revoluci zařídili. SADAM
Prdlajs. Být hajzl je každého volba. A v naprosté většině jen ¨signalizuje absolutní neschopnost uživit se poctivě, neboť mám vyzkoušeno, že poctivost se vyplatí. Většinou kolem mě skučí právě ti hajzli, jak je život těžkej.
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 27.07.2007 12:44, Bouračka.
Zase někdo kdo chce ušetřit, při koupi ojetého vozu, takl raději kupuje v bazaru, než od koncesionáře nějaké značky, kde se dá koupit vůz se zárukou a servisní knížkou. Proto nejsem tak bohatý abych si kupoval levné věci.
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 27.07.2007 15:16, RE: Bouračka.
anonym napisał:
Zase někdo kdo chce ušetřit, při koupi ojetého vozu, takl raději kupuje v bazaru, než od koncesionáře nějaké značky, kde se dá koupit vůz se zárukou a servisní knížkou. Proto nejsem tak bohatý abych si kupoval levné věci.
Jistě,znám takové ,,koncesionáře" ,co prodávají ,,ověřené auta" co k nim jezdily na servis,program na stáčení digitálu jede každý den a vypisují se nové servisky-kupte si auta u ,,profesionálů"....
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 27.07.2007 18:50, RE: Bouračka.
anonym napisał:
Jistě,znám takové ,,koncesionáře" ,co prodávají ,,ověřené auta" co k nim jezdily na servis,program na stáčení digitálu jede každý den a vypisují se nové servisky-kupte si auta u ,,profesionálů"....
a páka na volant zdarma!!!!!!!!!
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 27.07.2007 21:44, RE: Bouračka.
anonym napisał:
jo tak to s tema koncesionarema napsal presne
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 28.07.2007 08:37, RE: zákazníci blbí jak vrata
edmund napisał:
Prdlajs. Být hajzl je každého volba. A v naprosté většině jen ¨signalizuje absolutní neschopnost uživit se poctivě, neboť mám vyzkoušeno, že poctivost se vyplatí. Většinou kolem mě skučí právě ti hajzli, jak je život těžkej.
Jo jo, s poctivostí nejdál dojdeš, ale bez ní seš tam dřív....
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 30.07.2007 20:58, RE: Bouračka.
anonym napisał:
Jsem koncesionař.....co s člověkem, kterýmu NABÍDNU, že mi auto dám na hever, a projedeme se a slyším "ne, ne, to je dobrý". PŘECE HO DO TOHO NEBUDU NUTIT !! Ten samej člověk se ted se mnou chce soudit, protože koupil šlupku - a upozornoval jsem ho ! A na druhou stranu.........Je mi líto zákazníků, když vidím, jak si kupují auto za 100tis.,mají ho prokleplé na našem servisu, po 1.majiteli, 60tis.km najeto, a ti lidé se BOJÍ, aby náhoudou nekoupili špatně, nebo aby nenaletěli !! Jo, není to jednoduchej svět. Ale lepší to nebude ))
reagować
nahlásit

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2026, wszelkie prawa zastrzeżone.