Nicméně, pokud uživateli stačí splynout s okolním provozem města a okresek, stačí tato motorizace v pohodě. Toto přestává platit s rostoucím zatížením vozu. To motoru dochází čipernost. Na časté jízdy v plném obsazení to tedy není. Stejně tak na dálnici zvládá jet těch 120 - 130 (ano i v kopcích a bez podřazení), ale za cenu vyšší spotřeby (klidně i 9l/100). Je nezbytné tomuto motoru včas a pravidelně měnit olej a pokud po něm nebude chtít více, než pro co byl zkonstruován, tak by se Vám mohl odměnit dlouhou službou s nízkonákladovým provozem (spotřeba lehce nad 6l a servis levný). Občasnou cestu 200 km zvládne bez vzájemného trápení. Není dokonalý, ale je to ve zmiňované variantě dobrý pracant. Přeji šťastnou volbu.
)) Vyrobce udava zivotnost u tohoto motoru na 350 tkm a ja zatim nemam duvod tomu neverit. Az najedu 300 tkm, napisu trosku obsahlejsi recenzi...
)) Vyrobce udava zivotnost u tohoto motoru na 350 tkm a ja zatim nemam duvod tomu neverit. Az najedu 300 tkm, napisu snad trosku obsahlejsi recenzi
))
)) copak s tím motorem jde jet, tak abys ho neproháněl? Mě na htp 40kW baví dieslová charakteristika, pod 2000ot nejede, pak začne 3válcová symfonie a už to jede pěkně (ve městě).
)) copak s tím motorem jde jet, tak abys ho neproháněl? Mě na htp 40kW baví dieslová charakteristika, pod 2000ot nejede, pak začne 3válcová symfonie a už to jede pěkně (ve městě).
... jinak je už z baráku páč, ... spotřeba byla kolem 7 litrů, chrastění řetězu, před prodejem kolísání otáček, nejelo to, převodovka cvakala jak o závod. Přede mnou ten motor měla nějaká bába, tak je možný, že to prostě pokurvila. Ale já bych si ho už nekoupil.