0
powrót

diskuze k tématu: Kombik do 120 000

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, jaké auto koupit, automobilky, německá vozidla, typ vozidla, osobní
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 24.04.2013 08:38, Kombik do 120 000
Dobrý den, prosím o radu : poptávám kombíka (nejlépe s tažným zařízením) do 120 000 Kč.
Poohlížel jsem se po Golfu 1.9TDI 81Kw (ale sehnat v dobrém stavu je skoro nemožné). Passatu tutéž motorizaci případně Octavii.
Ale stále se nemohu rozhodnout neboť mne to přeci jen stále táhne k BMW ....ale tam si nejsem vůbec jist. Vlastnili jsme 325TDS a bylo to super povození (když nepočítám věčné opravy klimatizace a elektroniky všeobecně). Ten pocit z jízdy ..mno zkrátka BMW co Vám budu povídat. Takže suma sumárum jsem na vážkách a nevím co si vybrat v poměru cena - výkon - užitná hodnota
reagować
nahlásit
Paul
ilość wystąpień773
data registracji07.11.2008
Środa 24.04.2013 16:48, RE: Kombik do 120 000
nepřihlášený uživatel napisał:
Dobrý den, prosím o radu : poptávám kombíka (nejlépe s tažným zařízením) do 120 000 Kč. Poohlížel jsem se po Golfu 1.9TDI 81Kw (ale sehnat v dobrém stavu je skoro nemožné). Passatu tutéž motorizaci případně Octavii. Ale stále se nemohu rozhodnout neboť mne to přeci jen stále táhne k BMW ....ale tam si nejsem vůbec jist. Vlastnili jsme 325TDS a bylo to super povození (když nepočítám věčné opravy klimatizace a elektroniky všeobecně). Ten pocit z jízdy ..mno zkrátka BMW co Vám budu povídat. Takže suma sumárum jsem na vážkách a nevím co si vybrat v poměru cena - výkon - užitná hodnota

Ano, sehnat cokoliv s 1,9 TDI 81 kW v dobrém stavu je skoro nemožné, protože ten, kdo takové auto má, by byl blázen, kdyby se ho dobrovolně zbavoval. Chce to hodně opatrně vybírat. Zachovalých BMW s 2,5 TDS už taky moc není (navíc spotřeba není při krátkých jízdách bůhvíjaký zázrak a motor trpí). Pokud BMW tak třeba 2,0 benzín. Možností je ještě MB C první generace s předcommonrailovským dieselem. Jde o povedené auto, ale jinak je to stejná písnička v bledě modrém, stejně tak Audi A6 první generace s 2,5 TDI pětiválcem, taky už jde o dost stará auta. Chce to hledat a až najdete, tak dlouho neváhat.
reagować
nahlásit
tomas.travnicek
ilość wystąpień1
data registracji24.04.2013
Środa 24.04.2013 19:30, RE: Kombik do 120 000
nepřihlášený uživatel napisał:
Dobrý den, prosím o radu : poptávám kombíka (nejlépe s tažným zařízením) do 120 000 Kč. Poohlížel jsem se po Golfu 1.9TDI 81Kw (ale sehnat v dobrém stavu je skoro nemožné). Passatu tutéž motorizaci případně Octavii. Ale stále se nemohu rozhodnout neboť mne to přeci jen stále táhne k BMW ....ale tam si nejsem vůbec jist. Vlastnili jsme 325TDS a bylo to super povození (když nepočítám věčné opravy klimatizace a elektroniky všeobecně). Ten pocit z jízdy ..mno zkrátka BMW co Vám budu povídat. Takže suma sumárum jsem na vážkách a nevím co si vybrat v poměru cena - výkon - užitná hodnota

Dobrý den,
věřte nevěřte, já řeším úplně opačný problém, tedy podle pana Paula budu blázen ... Jestli by Vás zajímalo víc, napište mě na borsnake@email.cz , za to opravdu nic nedáte .
reagować
nahlásit
stanikk
ilość wystąpień61
data registracji06.05.2013
Poniedziałek 09.09.2013 09:31, Názor.
Ono je to u tak starých aut více méně jedno. Buď člověk se spolehne na štěstí (nemusí se vyplatit) nebo daný vůz dá za cenu nemalých investic do 100% stavu. Osobně bych volil druhou možnost a vůz bez koroze a dobrou výbavou. Pokud si člověk bude chtít nechat vůz delší dobu, tak se tak či tak investicím nevyhne. Tak či tak bude muset dělat rozvody, měnit oleje filtry, tlumiče, části podvozku, brzdy.
Takže bych se na dané auto podíval s mechanikem a rovnou bych si nechal spočítat na kolik by mě to všechno přišlo. Sice to bude bolestné, ale na druhé straně má člověk poměrně slušnou šanci získat spolehlivý vůz s nízkou spotřebou.
reagować
nahlásit
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, wszelkie prawa zastrzeżone.