0
powrót

diskuze k tématu: Zdraží nová auta?

kategorie zaszeregowania tematu:
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 21.12.2007 11:05,
Znizovanie emisii u aut je sice pekna myslienka, ale zda sa mi, ze pani v Bruseli na to idu zo zleho konca... Znizuju emisie aj lietadla, lodne tankery, vlaky, buldozery, tovarne v USA, či Azii? Pokial sa tu my v nasej malej europe budeme akokolvek snazit a ostatní si budu robit po svojom (kaslat na to), tak je to cele zbytocne...Vzduch mame totiz spolocny.
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 21.12.2007 11:24, RE: bez předmětu
anonym napisał:
Znizovanie emisii u aut je sice pekna myslienka, ale zda sa mi, ze pani v Bruseli na to idu zo zleho konca... Znizuju emisie aj lietadla, lodne tankery, vlaky, buldozery, tovarne v USA, či Azii? Pokial sa tu my v nasej malej europe budeme akokolvek snazit a ostatní si budu robit po svojom (kaslat na to), tak je to cele zbytocne...Vzduch mame totiz spolocny.
Kdesi jsem četl, že se bude s těmito limity emisí obchodovat stejně, jako to již nyní provádějí průmyslové firmy. Na mě to působí dojmem, že je takto potřeba podpořit menší a slabší automobilky na úkor velkých a silných. Nicméně vše, co vymýšlí Brusel se mi zdá poslední dobou poněkud zcestné. Ale to je zase jiná pohádka...
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 21.12.2007 13:49, RE: bez předmětu
anonym napisał:
Kdesi jsem četl, že se bude s těmito limity emisí obchodovat stejně, jako to již nyní provádějí průmyslové firmy. Na mě to působí dojmem, že je takto potřeba podpořit menší a slabší automobilky na úkor velkých a silných. Nicméně vše, co vymýšlí Brusel se mi zdá poslední dobou poněkud zcestné. Ale to je zase jiná pohádka...
Diskutujete tu o hovadinách. Stejně si budou kupovat lidi z 80% ojetá auta (kór když je ještě zdraží) a něž se dokopem k těm o kterých tu píšou, bude planeta v hajzlu. To je jako s natáčejícími se světly do zatáčky. Jsou daleko bezepečn., ale kolik lidí má taková auta?
80% nemá ani xenony.
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 21.12.2007 20:03, myslím si, že to bude opačně, ceny klesnou
Až přijdou na trh s kvalitními auty číňani, a nymyslím tím tento nebo příští rok, myslím tím za tři, za čtyři roky, aby to bylo na úrovni dnešních korejců - KIA Ceed (a kecá ten, komu se dvoudveřová nelíbí) a tato auta budou - střední třída za 300 klacků +/-, tak půjdou všechny automobilky dolů, to se pak budeme divit. A myslím si, že škodovka (a nejsem proti ní, jsou to dobrá auta) bude jedna z prvních, protože na design své Fábie II doplatí velice rychle. Kamil/Mondeo 2.0 - benzín
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 21.12.2007 22:07, RE: myslím si, že to bude opačně, ceny klesnou
anonym napisał:
Až přijdou na trh s kvalitními auty číňani, a nymyslím tím tento nebo příští rok, myslím tím za tři, za čtyři roky, aby to bylo na úrovni dnešních korejců - KIA Ceed (a kecá ten, komu se dvoudveřová nelíbí) a tato auta budou - střední třída za 300 klacků +/-, tak půjdou všechny automobilky dolů, to se pak budeme divit. A myslím si, že škodovka (a nejsem proti ní, jsou to dobrá auta) bude jedna z prvních, protože na design své Fábie II doplatí velice rychle. Kamil/Mondeo 2.0 - benzín
souhlasím,ceny aut půjdou dolů
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 22.12.2007 11:34, RE: myslím si, že to bude opačně, ceny klesnou
anonym napisał:
Ano, Čína nabídne levnější auta, nebude totiž platit žádné pokuty za emise stejně jako neřeší patenty.
reagować
nahlásit

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, wszelkie prawa zastrzeżone.