0
powrót

diskuze k tématu: Dovoz ojetiny do autobazaru

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, typ vozidla, osobní
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Niedziela 08.11.2015 17:31, Dovoz ojetiny do autobazaru
Dobrý den,
nevíte prosím o autobazaru, který za poplatek doveze auto ze zahraničí s tím, že se rozhodnu až po převozu zda si ho koupím? Nebo zůstane v bazaru?

Případně existuje nějaký srovnávač dovozců?

Děkuji
Petr N.
reagować
nahlásit
Reno
ilość wystąpień1352
data registracji30.03.2010
Poniedziałek 09.11.2015 08:24, Hghht bzh hbtghtz
Takového majitele autobazaru lehce poznáš. Na čele bude mít vytetovanou jitrnici:)
Nezlob se na mně, ale jak tě vůbec může taková zhovadilost napadnout???
reagować
nahlásit
David V
ilość wystąpień2075
data registracji16.05.2007
Poniedziałek 09.11.2015 09:48, RE: Hghht bzh hbtghtz
Reno napisał:
Takového majitele autobazaru lehce poznáš. Na čele bude mít vytetovanou jitrnici:) Nezlob se na mně, ale jak tě vůbec může taková zhovadilost napadnout???

Náhodou, proč ne? Za dvacítku dovezu auto, tu dostanu v každém případě a pak to dotyčný buď za domluvenou cenu buď vezme nebo ne. Kolik já v tom zahraničí ještě usmlouvám je věc jiná...
Nemusí to být úplně špatný kšeft, když je člověk zkušený a má třeba několik vytipovaných dodavatelů.
reagować
nahlásit
Falco
ilość wystąpień55
data registracji09.05.2007
Poniedziałek 09.11.2015 11:18, gfsd
Obávám se, že tazatal by si spíše představoval, že za dovoz nezaplatí nic předem a buď auto koupí a nebo ne.
reagować
nahlásit
David V
ilość wystąpień2075
data registracji16.05.2007
Poniedziałek 09.11.2015 11:53, RE: gfsd
Falco napisał:
Obávám se, že tazatal by si spíše představoval, že za dovoz nezaplatí nic předem a buď auto koupí a nebo ne.

Jo, tak to je pak ten s tou jitrnicí...
reagować
nahlásit
Reno
ilość wystąpień1352
Poniedziałek 09.11.2015 13:16, RE: gfsd
David V napisał:
Falco napisał:
Jo, tak to je pak ten s tou jitrnicí...

Možná i se znakem Renaultu:)
reagować
nahlásit
Roman AX
ilość wystąpień134
data registracji09.12.2011
Poniedziałek 09.11.2015 19:56, RE: Hghht bzh hbtghtz
Reno napisał:
Takového majitele autobazaru lehce poznáš. Na čele bude mít vytetovanou jitrnici:)Nezlob se na mně, ale jak tě vůbec může taková zhovadilost napadnout???

Jak? Na čele má vytetované jelito .Takových vyčůránků by se našlo habakůk!

reagować
nahlásit
Roman AX
ilość wystąpień134
data registracji09.12.2011
Poniedziałek 09.11.2015 19:56, RE: Hghht bzh hbtghtz
Reno napisał:
Takového majitele autobazaru lehce poznáš. Na čele bude mít vytetovanou jitrnici:)Nezlob se na mně, ale jak tě vůbec může taková zhovadilost napadnout???

Jak? Na čele má vytetované jelito .Takových vyčůránků by se našlo habakůk!

reagować
nahlásit
stréc od piva
ilość wystąpień652
data registracji23.11.2007
Poniedziałek 09.11.2015 21:05, RE: Dovoz ojetiny do autobazaru
nepřihlášený uživatel napisał:
Dobrý den, nevíte prosím o autobazaru, který za poplatek doveze auto ze zahraničí s tím, že se rozhodnu až po převozu zda si ho koupím? Nebo zůstane v bazaru? Případně existuje nějaký srovnávač dovozců?Děkuji Petr N.

ehm...obrátím to..

existuje nějaký developer,který by mi postavil nějaký dům na klíč,pak by mi jej na den pujčil,a pak by se mě zeptal jesli jej chci nebo ne ? a pokud ne,tak by jej zboural?

reagować
nahlásit
brin
ilość wystąpień727
data registracji28.03.2011
Wtorek 10.11.2015 09:07, Developeři
Teď jste si naběhl. Podobně to dělá hromada developerů s jediným rozdílem, že když se vám dům nelíbí, tak ho nezboří, ale prodají někomu jinému. Mám dojem, že existují podobné společnosti i v oboru dovozu aut. Minimálně jsem takové zahlédl na internetu, kde podobnou službu s nezávazným dovozem skutečně nabízí po předchozí domluvě (abyste náhodou nechtěl dovézt něco neprodejného a pak to neodmítl).
reagować
nahlásit
Pepe
ilość wystąpień1143
data registracji09.05.2007
Wtorek 10.11.2015 09:19, RE: Developeři
brin napisał:
Teď jste si naběhl. Podobně to dělá hromada developerů s jediným rozdílem, že když se vám dům nelíbí, tak ho nezboří, ale prodají někomu jinému. Mám dojem, že existují podobné společnosti i v oboru dovozu aut. Minimálně jsem takové zahlédl na internetu, kde podobnou službu s nezávazným dovozem skutečně nabízí po předchozí domluvě (abyste náhodou nechtěl dovézt něco neprodejného a pak to neodmítl).

Otázka zněla, jestli někdo zná nějaký takový autobazar. Místo toho se tu rozvinula akademická debata, proč by to šlo, nebo ne. Já teda neznám.
reagować
nahlásit
ivan2
ilość wystąpień118
data registracji11.11.2010
Wtorek 10.11.2015 10:59, taky neznám
Ale přijde mi mnohem lepší a výhodnější dovézt auto na vlastní triko, neni to tak složitý a informací co je k tomu potřeba je na internetu dost.
reagować
nahlásit
Marek - TipCars.com
ilość wystąpień52
data registracji03.11.2015
Środa 11.11.2015 19:24, re:
Dobrý den. Takovou službu asi žádný autobazar nebo prodejce ojetin nenabídne. Co by s přivezeným vozem dělal v případě, že byste si ho nakonec nekoupil? Na závaznou objednávku naopak zpravidla není problém vybrat si vůz v zahraničí a nechat si jej dovézt.
reagować
nahlásit
Zbyňa
ilość wystąpień10
data registracji15.11.2015
Niedziela 15.11.2015 23:53, re:
Je pár vyjímek, někde jsem četl o něčem v Brně. Už se ale nepamatuju na název :-ú
reagować
nahlásit
Reno
ilość wystąpień1352
Poniedziałek 16.11.2015 12:07, RE: Developeři
brin napisał:

Prosím? To znamená mám od architetka projekt na rodinný dům, rozpočet 15 M, firma ho postaví, bez toho, že bych do toho dal korunu a oni to pak nabídnou někomu jinému? Opravdu? Mám tady krásný projekt na zámeček s věžičkama a padacím mostem, když se mi to nakonec nebude líbit, oni to dají někomu jinému, postaví to samozřejmě celé za svoje a když se mi to nebude líbit, tak zkusí štěstí jinde,
lidí s podobným vkusem musí být přece mraky, ne?
Po mně teda firma chtěla po každé etapě další peníze a ani se jim nedivím...
V M3000 půjčovali jednu dobu nějaké AMG s PC okolo 10 M, zákazník složil zálohu, dokonce snad 30% z ceny vozu a nakonec si ho nevzal... a druhej kupec se nenašel.

reagować
nahlásit
Reno
ilość wystąpień1352
Poniedziałek 16.11.2015 12:10, RE: taky neznám
ivan2 napisał:
Ale přijde mi mnohem lepší a výhodnější dovézt auto na vlastní triko, neni to tak složitý a informací co je k tomu potřeba je na internetu dost.

To jo, ale jsou špekulanti, kteří si spočítají, že taková cesta vyjde třeba na pět tisíc, a proč ji ji měli platit voni... normální inteligentní člověk najde dovozce, který jezdí danou zemi popř. oblast a zaúkoluje ho, jestli by se nemohl na to auto podívat, případně ho projet a doporučit/nedoporučit. S tím, že následně třeba bude mít kšeft.

reagować
nahlásit
broukpytlik
ilość wystąpień1
data registracji17.11.2015
Wtorek 17.11.2015 00:39, RE: re:
Zbyňa napisał:
Je pár vyjímek, někde jsem četl o něčem v Brně. Už se ale nepamatuju na název :-ú

aa, esa, sery, tokra, autostory... je jich tam dost.
reagować
nahlásit
Zbyňa
ilość wystąpień10
data registracji15.11.2015
Cztwartek 19.11.2015 00:54, RE: re:
broukpytlik napisał:
aa, esa, sery, tokra, autostory... je jich tam dost.

Jo, bylo to to autostory, teď si vzpomínám, Dík!
reagować
nahlásit
Petrdan
ilość wystąpień5
data registracji19.08.2015
Wtorek 16.02.2016 12:31, auto-story
to musí být nesmysl, sice jsem od nich taky kupoval, ale už dovezené - kdo by dovážel auta na zakázku na vlastní náklady s tím, že je člověk ještě může odmítnout?
reagować
nahlásit
Vacamar
ilość wystąpień3
data registracji27.08.2015
Cztwartek 18.02.2016 15:29, auto-story
jo je to nesmysl, něco vám za dovoz i u auto-story určitě naúčtujou. Pokud si ale vyberete něco jinýho, od nich, nějak se to zkoulí a na ceně to prakticky nepoznáte
reagować
nahlásit
1 2

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, wszelkie prawa zastrzeżone.