Poniedziałek 19.04.2010 10:47,
Veledůležité krámy
Ano zejména autochladnička s pivkem na několikadenní výlet je alfou-omegou pro průměrný český mužský mozek. Zejména potom, když pivo prodávají naprosto všude. Přijel jsem z víkendu s kamarády, kteří mají kombíky a jeli s totálně narvanýma kombíkama, že měli věci i vevnitř v autě. Já kombíka nemám, mám liftback s 500 ltr kufrem. Všechny věci, které jsem vezl se mi tam pohodlně vešly tak, aby mě uvnitř vozidla žádné krámy neotravovaly a co víc, vše, co jsem vezl, jsem použil. Na rozdíl od kamarádů, kteří mají kombíka, tak se "nemuseli omezovat", ale spoustu krámů z auta nakonec vůbec nevytáhli.
Tady s čoklama je jiná situace. Ti svoje místo potřebují. Bohužel se nedá nikde vyčíst, jestli jsou to 3-kilové rukavičky nebo 2 exempláře psa Svatobernadského, což výrazně ovlivňuje velikost zavazadlového prostoru vybíraného vozu. Kombík v kombinaci se střešním boxem může být dobrým řešením pro rodinný výlet na delší dobu, ale proboha, pivo si kupte na místě, když už je musíte tak ve velkém chlemtat.
reagować
nahlásit