0
powrót

diskuze k tématu: Opel Vectra

kategorie zaszeregowania tematu: německá vozidla
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 17.05.2006 16:21, RE: bez předmětu
tom napisał:
Na 100% je ta rychlost na tachometru vyfocena na špalcích nebo na heveru, jednoduše řečeno bez kontaktu s povrchem, tudíž bez sebemenší zátěže. To pak můj Forman 50 kW umí v pohodě i 180.
Ty čtyři tisíce mu to točí na 5 tak ve 140.
Aha a na to si přišel sám?
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 17.05.2006 16:23, RE: bez předmětu
Jirka napisał:
Porovnávat formana s vectrou s obsahem 2.0 je trochu neobjektivní)))ta vectra těch 200 pojede ale ten forman možná tak poletí ze skály
To když ta skála bude hodně vysoká, tak poletí i 250!
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 17.05.2006 19:05, RE: dynamika
krakatit napisał:
podle toho jak autor popisuje dynamiku tak je podobna BMW 740i :o)
Nezabudaj, ze ju ma komplet hnilu - ak zhnilo nejakych dvesto kil zeleza, tak to moze chodit celkom dobre )
Ja ked som zo svojho Wartburga zhodil kasnu, tak gumoval este na trojku... :))
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 17.05.2006 19:47, RE: bez předmětu
gravedigger napisał:
jakmile nekdo do recenze napise, ze auto provetral vic jak stotricitkou, tak se nej sesype banda moralistu s vycitkama, co je to za vraha. ze by, vsechny ty brzdy provozu, ktere musi clovek na silnicich pracne predjizdet, chodily na TipCars?
Chlapče, snad budeš mít dost štěstí, abys dospěl. Držím ti palce - i sobě až mi budeš někde předjíždět
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 17.05.2006 19:56, vectra
Měl jsem ůplně stejnou Vectru se stejným motorem v práci. Jezdilo s ní kolem 30 lidí, pořád co dala. Jela fakt moc dobře a s ohledem na počet km. a leta naprosto in. Nejsem zastánce oplů, ale zejména tenhle dvoulitr je moc povedený, doslova nezničitelný. Zkušenosti výše uvedeného uživatele nejsou vůbec přehnané, vše mohu potvrdit.
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 17.05.2006 21:29,
dals na prdel fokusu a alfe? jestli stebou vubec zavodili ty curaku jeden. jeste zes nafotil tu svou spz tak si na tebe v hk posvitime.
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 17.05.2006 21:34, tachometr
u oplu bych rekl ze dost habrujou tachometry, otec mel corsu v padesati ukazovala 65 v osmdesati 100
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 17.05.2006 22:19, fotka
Neni to trosku divné?Na tej fotke kde ide skoro 200km/h a má tam iba 4000 otáčok?To sa mi velmi nezdá...Opravte ma ak sa mýlim.
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 17.05.2006 22:23, RE: fotka
AKalex napisał:
Neni to trosku divné?Na tej fotke kde ide skoro 200km/h a má tam iba 4000 otáčok?To sa mi velmi nezdá...Opravte ma ak sa mýlim.
Je to pravda vyzkoušeno v kalibře se stejným motorem ukazoval otáčkoměr podobně
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 17.05.2006 23:30, RE: bez předmětu
rk trans napisał:
dals na prdel fokusu a alfe? jestli stebou vubec zavodili ty curaku jeden. jeste zes nafotil tu svou spz tak si na tebe v hk posvitime.
Posvitis si akorat tak do prdele. Bez se vycurat a pak si muzes zapnout brachuv pocita a zazavodit si Need for speed.
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 18.05.2006 09:23, RE: fotka
AKalex napisał:
Ja mam ten isty vuz a dnes rano sem to vyzkousel cestou do Brna. Rucicka tachometru ukazovala 195 km/h a otackomer neco nad 4000 ot/min. Ale byl to rachot az sem mel strach.
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Niedziela 21.05.2006 11:49, RE: fotka
jaka napisał:
Ja mam ten isty vuz a dnes rano sem to vyzkousel cestou do Brna. Rucicka tachometru ukazovala 195 km/h a otackomer neco nad 4000 ot/min. Ale byl to rachot az sem mel strach.
pekna recenze, 200 vytahne 85kw vectra v pohode, tenti motor se budoval i do calibry, nejlepsi motoy od opelu byli ty 110kw, spolehlive, super vykon do 240, pubertaci v nemecku je tuningovali na 200ps.
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Niedziela 21.05.2006 18:23, RE: fotka
jan z ny napisał:
pekna recenze, 200 vytahne 85kw vectra v pohode, tenti motor se budoval i do calibry, nejlepsi motoy od opelu byli ty 110kw, spolehlive, super vykon do 240, pubertaci v nemecku je tuningovali na 200ps.
A co teprv kdyby tam byl motor z Calibry 2,0 16V Turbo s 200 PS v základu plus lehký chiptuning. Nedavno přesně toto bylo zde v bazaru na tipcars.To musí být paráda!
reagować
nahlásit
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 03.06.2006 17:19, vectra
vše o vectrách seženeš na vectra webu. WWW.VECTRA.CZ
nebo sepa@vectraweb.net Sepa jako zakladatel je opravdu schopný a ne jen on. jsou tam diskuze o problémech jako máš i ty a spousta se jich vyřeší. mam dobrý skušenosti jak s webem tak i osobně se Sepou.
reagować
nahlásit
1 2
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, wszelkie prawa zastrzeżone.