Kepo napisał:
... milá Kylie, uvědomte si, že Vy, podle příspěvků, které od Vás tady v diskuzích čtu, jako automobilový gurmán, o takovýhle Avensis ani nezkopnete. On na Vás zkrátka ani nemůže působit dobře, protože je to auto naprosto bez emocí. Věci, jako tuhá spojka, nepřesné řazení atd, které jsem v článku vypsal, nejsou žádnou poruchou ani vadou, jsou to prostě vlastnosti tohoto auta, které milovníka aut prostě odradí. Myslím, že ta (zatím) jediná závada v podobě vodní pumpy ještě není taková hrůza, takž...
... být "ošklivá", nebo tak něco, váš vůz mi jen a pouze připomněl "stříbuňáka" tedy mou bývalou C5 2.2 HDi, ze stejného roku, kterou jsem shodou okolností před pár lety prodávala se stejnými kilometry a .... prostě ta vzpomínka je "kladná" a "pocitově" to byl vůz opravdu "lepší" - omlouvám se, tak to "cítím"
NEvím kolik je aktuální cena mé bývalé C5, ale domnívám se že NEbude vyšší než u Avensis. Já NIC proti vašemu vozu NEmám, ale přiznávám že mne mohlo ovlivnit i to že od dětství jsme měli JEN tento vůz (tehdy s jménem Carina) a tatínek je po pár letech měnil ... a vše fungovalo "ok", ale jak tady níže je napsáno - ta spolehlivost byla vykoupena "totální bezemocí" oněch vozů ..
Pěkný den a tisíce spokojených kilometrů ..
PS: Já ale ve třídě raději C5 ,-)